2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 169 پست
خودمو سرزنش میکنم میگم چیشد اینکه قصدش ازدواج بود اصرار شدید به ازدواج رو خودش اول شروع کرد... شاید ...

جالبه لاشی بودن پسراهم میندازین گردن دختر:/

ولی خب اگه میخواستی در دسترس نباشی

میگفتی بیا با پدرمادرم اشنا شو زیر نظر خانواده ها اشنا بشیم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تومقصر نیستی خودتو سرزنش نکنتو فقط سادگی کردی اون ذاتش نجس بوده و هست

من مث چسب بش میچسبیدم ... غر میزدم نمیدونم دعوا میکردم و گرنه اولش بشدت اصرار به ازدواج داشت بعدش تغییر. کرد😔

خیلی نامرد ولی  خوبه گفته اهل ازدواج نیست

پس شما هم بیخیال شو

شک نکن اون یه درصد هم ذهنش درگیر شما نیست

واسه خودش داره راحت زندگیشو میکنه پس ارزش ناراحتی و غصه خوردن نداره

به خودت بیا برو دنبال زندگیت

جالبه بهت گفته عشق ابدی من 

اما حاضر نیست باهات ازدواج کنه و تا ابدیت با هم باشید🙂 

کاش در جواب عشق ابدی من 🖕 رو براش میفرستادی 

کلا من با ادبم 🙄 ولی واقعا این تاپیک بد منو ریخت به هم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

من مث چسب بش میچسبیدم ... غر میزدم نمیدونم دعوا میکردم و گرنه اولش بشدت اصرار به ازدواج داشت بعدش تغ ...

مردک مریض بوده فقط خواسته با تنت یه مدت وقت بگذرونه و نیازشو رفع کنه وقتی براش قابل دسترس شدی بیخیال شه بره

من مث چسب بش میچسبیدم ... غر میزدم نمیدونم دعوا میکردم و گرنه اولش بشدت اصرار به ازدواج داشت بعدش تغ ...

کارتوام درست نبوده .ولی اون ازاولشم

قصدش ازدواج نبوده قشنگ معلوم 

فقط زر زده که بتونه بهت نزدیک بشه

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

ن کامل نبود ولی روحو قلبم خیلی اسیب دیده حس سو استفاده شدن دارم😔

خداروشک ،،میتونست بدتر از اینا برات اتفاق بیوفته،خدا دوست داشت ک نجاتت داد،تجربه شد برات سعی کن ب دید ی تجربه بهش نگاه کنی،برگرد ب روال قبل زندگیت 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اکثر پسرای امروزی دیگه تعهد حالیشون نیس آدم نمی دونه با کی باید اعتماد کنه من با این سنم باهاشون هم کلام شدم دیدم اون بزرگاشم به فکر رابطه قبل ازدواجن همینقد کثیف و تصمیم گرفتم تا اون آدم امن زندگیمو پیدا نکنم با این پستای دوزاری هم کلام نشم اگرم کسی قصدش این باشه باید مث خودش آشغال باهاش رفتار کرد از زندگی پرتش کرد بیرون چون اگه به خواستشون برسن ما رو پرت می کنن بیرون ما می مونیمو افسردگی

اره من ازدواج نمیخواستم اینقد اصرار کرد منم وابسته شدم... خودش اول قول داد خودش حرف ازدواجو زد

چقد ساده ایی شما 

اینا همه بهانه بوده واسه اینکه شما رو تحت تاثیر قرار بده و به خواسته اش برسه

متاسفانه بیشتر پسرهای الان فقط دنبال عشق و حال خودشون هستن

چی بشه بعد اینکه با چند تا دختر بودن آخرش یکیشون بگیرن

قربونت برممم

میدونم حالتو

منم یکساله از جداییم میگذره و مث تو خودمو سرزنش میکنم که شاید تقصیر من بوده و اون خسته شد

ولی واقعیت اینه که خودشون از اول هم به قصد ازدواج نیومدن ولی چون میدونن ما دخترا با قول ازدواج رام میشیم،ازین استفاده میکنن

این آدما هیچوقت کسیو پیدا نمیکنن که قد منو تو دوسشون داشته باشه

ما حتی تا پای نامزدی رفتیم و عقب کشید،نتونست به قولاش عمل کنه و میدونست من روی هرچی که قول داده حساب میکنم و ازش میخامش

یکماهی کارم گریه زاری بود ولی بعدش خودمو جمع و جور کردم،فقط باید قوی باشیم

ازین به بعد درای قلبتو محکم ببند،به هیشکی اجازه بازی کردن نده ولی خودتم سعی نکن کسیو بازی بدی که تلافی کار اونو بکنی،چون دیگه آرامش از خودتم سلب میشه،پسرا مغزشون عقبه همیشه و چندسال بعد فکر میکنن به اینکه چه آدمیو از دست دادن