2777
2789
عنوان

عاشق کجای خونتونین من عاشق حیاطمونم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 90 پست
خب پس یعی کن به درختا برسین.حرص کنید.پایه بزنیدبراشون.سعی کن زیردرختا همیشه تمیز باشه.حوضت تمیز باشه ...

تو حوضم که شده انباری وسایل های اضافی ا نجاست آخه انباری ندارم

هیچ چیز ازهیچ کس بعید نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه جارو و سطل اشغال گوشه حیاطه.زیردرختا همیشه تمیزه.خیلی تاثیرداره

اره منم هفته ای دوسه بار حیاط میشورم و یه عالمه برگ جمع میکنم از توباغچه وحیاط

هیچ چیز ازهیچ کس بعید نیس...

عزیزم من از اون گل سمت راست بالایی دارم برگ هاشون چرا اینجوریه همه میریزه روبه پایین

این گلا آویزی هستن ،ازونا که از سقف آویزون میکننو برگا به سمت پایین میفته،ما نمی‌تونستیم از سقف آویزون کنیم وگرنه قشنگتر میشد

این نیز بگذرد...

وظایف سرایدار چیه،شرایطش چطوره،حقوقش چقده، مرخصی چقدر دارید

شوهرم معلمه پس حقوق کارمندیشو میگیره بابت سرایداری پولی نمیدن شانس بیاریم بابت خونه اجاره نگیرن 

وظایف سرایداری به مدیر بستگی داره خوب باشه کاریت نداره بد باشه هر چه زودتر جمع می کنی از اونجا میری مثلا قبلا جای دیگه بودیم مدیر قبلیمون عزراییل بود کاری کرده بود اولیا هم توی کارمون دخالت می‌کردن چقدر واسه اون خونه خرج کردیم بعد دوسال از بس اداره رفتن مارو بلند کردن سرایدار خودشو آورد همشونو واگذار کردم به خدا

بابت مرخصی بازم بستگی به مدیر داره مثلا مدیر قبلی اولیا رو میفرستاد خونمون ببینن هستیم یا نه در کل  باید در خدمت مدیر و مدرسه بودیم ولی در کل نباید سرایداریو ترک کنی باید کسی باشه چون به هر حال مسئولیت مدرسه با ماست مخصوصا شبا البته مدیر خوب باشه کاری نداره مثلا ما به هیچ وجه مسافرت نمیریم الان سالهاست آرزوی سفر مشهدو دارم ولی نمیریم جامون کسی نیست بمونه 

بعضی مدارس اسکانن مدارس ما جز همون مدرسه هاست مثلا اسکان تابستونه ‌و عید برای مسافرا که خیلی سخته 

شوهرم معلمه پس حقوق کارمندیشو میگیره بابت سرایداری پولی نمیدن شانس بیاریم بابت خونه اجاره نگیرن وظای ...

عزیزم بیشتر توضیح بده،نظافت مدرسه، سرویس بهداشتی و ... به عهده سرایداره؟دقیقا چه کارهایی انجام میدید

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

عزیزم بیشتر توضیح بده،نظافت مدرسه، سرویس بهداشتی و ... به عهده سرایداره؟دقیقا چه کارهایی انجام میدید

نه اونا به عهده خدماتشه 

مثلا فلان تعمیرکار فلان ساعت میاد دروباز کن کار داره یا فلان همکار مدرسه کار داره درو واسش باز کنین حالا چون مدرسه ما دوربین حفاظ داره کارو واسه سرایدار راحت کرده کلا سرایدار امنیت مدرسه با اونه خدایی نکرده اتفاقی بیفته باید پاسخگو باشیم به خاطر همین شبا جایی نمیمونیم جایی هم بریم زود میایم 

نه اونا به عهده خدماتشه مثلا فلان تعمیرکار فلان ساعت میاد دروباز کن کار داره یا فلان همکار مدرسه کار ...

ممنون که جواب دادی♥️

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش