2777
2789
عنوان

مامان من ادم بی مهریه

133 بازدید | 22 پست

یادم نمیاد اخرین بار کی بغلم کرده یا بوسم کرده یا اصلا کی کلمه محبت امیز زده به من یه خاله دارم فقط که انقد با سه تا دختراش خوبه که حد نداره خیییلی ادم با محبتیه به دختراش که سهله وقتی میرم خونشون به منم کلی محبت میکنه که باعث میشه بیشتر حسرت بخورم

شاید باورنکنین ولی من اصلا دوسش ندارم و هیچ حس مادرو دختری بهش ندارم حتی خودش یبار گفت تو مثل خاهرمی نه بچم!!!همش رفتارای گذشتش که یادم میاد به خودم حق میدم که باهاش بد اخلاقی کنم و ناراحتش کنم و عصبی باشم ازش چون گاهی اوقات خیلی بد باهاش حرف میزنم

حالا چند نمونه از رفتاراش و میگم..یه بار مهمون داشتیم دل درد داشتم و پریود بودم داشتم گریه میکردم اومد تو اتاق دید گریه میکنم به جای اینکه دلیلشو بپرسه یا دلداری بده با پا..دقت کنین با پا سرم و داد بالا بعدم با لحن تند گفت چیه دیوونه شدی؟ بعدم بدون اینکه منتظر باشه جواب بدم رفت بیرون پیش مهموناش!!!

یا مثلا یه بار کاردستی درست کردم بچه تر که بودم تا دیدش گفت این چیه دیگه..یه جوری زد تو ذوقم که همونو رفتم تو اتاق کاردستیه رو خراب کردم دیگه هم سمت این کارا نرفتم...خیلی رفتارای بد دیگه داشته حالا من سر همونا باهاش بد اخلاقی میکنم ولی بدبختی اینه که عذاب وجدان میگیرم بعدش...

باید چیکارکنم اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم چند سالته؟ سعی کن ازش دور باشی دانشگاه شهر دیگه بخون تو خوابگاه بمون، یا سرکار برو بیشتر ...

۲۴ سالمه

داشنگاه نمیتونم برم متاسفانه 

با حسرتم چیکارکنم سرکارم برم باز به این چیزا فکرمیکنم

عذاب وجدان چی بابا اسکلی مگه با هر کی مثل خودش

اخه اون الان رفتاراشو یادش نیست خودشو مظلوم میدونه یا مثلا نمیدونه که من چه احساساتی دارم فکر میکنه از رو بیشعوری این رفتارارو انجام میدم

اول اینکه کارای گذشته اونو مرور نکن هرچی تکرار کنی پررنگ تر میشه بیشتر حس بدبختی میگیری . دوم اینکه قبول کن خیییلی از مادرها آدمای خوبی نیستن قرار نیست با یه نقش مادر طرف فرشته بشه . بپذیر ذاتش همینه .سرنوشت تو هم همینه . از کارای بدش درس بگیر بعدا تکرار نکنی .  سوم اینکه نیازی نیست جبران کنی کاراشو لجبازی کنی عادی باش انگار هم خونه این که بعدش عذاب وجدان نگیری .همه اینا سخته حق داری ولی فعلا زندگیت همینه باهاش کنار بیا تا مستقل شی جدا شی اینطوری راحت تری .من درکت میکنم مادر من مادر بزرگ شده جد شده نوه و نتیجه و... هنوز همینه که همینه . فکرتو رها کن 

اخه اون الان رفتاراشو یادش نیست خودشو مظلوم میدونه یا مثلا نمیدونه که من چه احساساتی دارم فکر میکنه ...

بیخیال بابا تنها کسی پشتته خودتی ی مشکل دیگه ام هست از درون تو رو خورد کرده خواستی اوکی کنی و نظر کسی برات مهم نباشه میتونم بهت کمک کنم ولی اینو یادت باشه باید اینه باشی هر کی هر رفتاری داشت همون رفتارو به خودش نشون بدی 

اول اینکه کارای گذشته اونو مرور نکن هرچی تکرار کنی پررنگ تر میشه بیشتر حس بدبختی میگیری . دوم اینکه ...

امیدوارم بتونم

اخه کلا من ادم تنهاییم حتی یه دوستم ندارم که باهاش باشم حداقل مامانمو یادم برم 

مطلقا تنهام...مطلقا

ینی چی!؟چه مشکلی از درون خوردم کرده؟

یعنی اون بچه ای در درونته هنوز از اینکه مادرت سر اون کاردستی بهش بی محلی کرده ناراحته و وقتی خود شمام به کودک درونت اهمیت نمیدی بدتر میشه اون الان زخمیه و به کمک شما نیاز داره تا از اون خاطره بد رها بشه تنها راهش ملاقات با اونه

امیدوارم بتونماخه کلا من ادم تنهاییم حتی یه دوستم ندارم که باهاش باشم حداقل مامانمو یادم برم مطلقا ت ...

میتونی برو کتابخونه برو باشگاه اونجا ادم هست سعی کن دوست پیدا کنی  یا سعی کن بری خیاطی یا آرایشگری یاد بگیری آدما رو ببینی اولش سخته بعدها آنقدر راحت میشی که انگار هرگز مادر نداشتی

تک فرزندی؟

اگه نه با خواهر یا برادرت اکی شو

منم مامان بی محبتی دارم تازه اون اذیت کنم هست همین رفتاراش باعث شده خواهر برادرا هم یکم فاصله بگیرن از هم

ولی باز ما خواهر برادرا سعی میکنیم ارتباطمون رو حفظ کنیم

ولی دلمون ازدست این مامان خونه

تک فرزندی؟اگه نه با خواهر یا برادرت اکی شومنم مامان بی محبتی دارم تازه اون اذیت کنم هست همین رفتاراش ...

یه داداش بزرگتر دارم فقط 

با اون خوبه رابطم ولی نه دراون حد که خلا هامو پرکنه