2777
2789
عنوان

پسرم بستری هست بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال پسرتون خوبه؟ من اصلا موافق بستری نیسم شکم درد شدید داشت بچم گفتن بستری کن سونو شه گفم ن ازاد ب ...

مرخص شدیم 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

عزیزم انشاالله حال پسرت بهتر میشه غصه نخور این روزهای سختم میگذره خداروشکر مامانت اومد حضور مادرت کن ...

دقیقا🥲🥲

خب اینا مشکل خاصی هستن؟؟بچه منم علاوه بر رفلاکس و آلرژی به پروتئین گاوی، اعتصاب شیر هم کرد و از 14 ر ...

الان خوبه؟

من دارم دیونه میشم

پس سپاس‌گزار درگه حق باش!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

هروقت تب میکنه گودی کف پاش حنا و سرکه ی سیب بزار قطع میشه

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی مزاج و درمان داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم درمان میشه به اذن خدا 

اصلا بیمارستان خوب نیست 

ور میرن به بچه 

الان خوبه؟من دارم دیونه میشم

واسه رفلاکس همچنان داره دارو میخوره

برای آلرژیش هم شیرخشک اچ آ

ولی باز اینا چیزی نیست. اعتصاب شیر منو روانی کرد و تحت نظر روانپزشک هستم و دارو مصرف میکنم

فکر کن نوزاد شیر نخوره، شیر نمیخورد الانم 14 ماهشه در حد یه نوزاد 6 ماهه شیر و غذا میخوره

خلاصه که از بابت پروتئین گاوی و رفلاکس اگه تحت نظره پزشکه خودتو اذیت نکن واقعا ارزش اعصاب خوردی رو نداره

واسه رفلاکس همچنان داره دارو میخورهبرای آلرژیش هم شیرخشک اچ آولی باز اینا چیزی نیست. اعتصاب شیر منو ...

اچ آ به ما نساخت