2777
2789
عنوان

معلما مفت خورن🤫🤫🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 102 پست
معلم دخترمنم کف معلم خصوصی بگیرید من یاد میدم رد میشم حتی اجازه آب خوردن یا دستشویی رفتن ندارن وقتی ...

وا میخاس بگی مگه فرستادیم زندان ابوغُریب

بچه اس شایدنیازبه سرویس وآب و...داشت

خداخیرمعلم بچموبده میگه خوردن خوراکی سرکلاس آزاده

وخدایی که بشددددت کافیست❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر حرفی تعامل نیست اگر واقعا به کارت ایمان داری نیاز نیست خودتو ثابت کنیاونم جایی که اکثرا دوست دارن ...

مم معلم نیستم اما درک میکنم

خستگی به تن آدم میمونه

حالا همین مادرها تو کرونا تحمل نداشتن دو دقیقه با یه دونه بچه سروکله بزنن

سال ۸۷ عیدی کارمندان ۲۵۰ هزار تومن بود و سکه تمام ۲۳۰ هزار تومن، امسال عیدی ۳ میلیون تومن و سکه ۱۱۱ میلیون تومن، با عیدی سال ۸۷ میشد ۱.۰۸ سکه خرید و با عیدی امسال ۲/۷ درصد  یه سکه رو میشه خرید!

ا

معلم هایی هستند که این مطلب را نشون دادند. باعث بدنامی همه شدند.

در همه شغل ها خوب و بد هست غیر اینه؟!

همه شغل‌ها هستن اونها که بسیار کمتر زحمت میکشن و احمال کاری میکنن هستن اونها هم که درستکار هستن

هر کاری سختی خودشو داره اونا نمیدونن چقد سخته با بچه های شیطون سر و کله زدن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا حاشيه درست ميكني و دنبال تنش هستي 

خب شمااز اونور بوم افتادي منظورم در مورد اينه كه ميگي هزينه كردم والله پدر و مادرها توقع ندارن معلما هزينه كنن همين كه كار اصليشون رو به نحو احسنت انجام بدن كافيه 

تو هر شغلي خوب و بد وجود داره شمااگر كارت رو خوب انجام ميدي دليلي نداره به خودت بگيري و ناراحت بشي ولي كم نيستن معلم هايي كه واقعا طبق حرف خودتون مفت خور هستن گرچه اين حرف تو خيلي مشاغل صدق ميكنه و فقط مختص معلما نميشه

مم معلم نیستم اما درک میکنمخستگی به تن آدم میمونهحالا همین مادرها تو کرونا تحمل نداشتن دو دقیقه با ی ...

خودم فرهنگی ام و سالهای آخر کارم

۲۷سال خدمت کردم 

حرف تون درست 

اما وقتی انتقادی نشده آدم بیاد ی دفعه بناله حرمت خودش پایین میاد 

متاسفانه اکثر همکاران ما دائم می‌خوان ثابت کنن مفت خور نیستن

این نیازی به اثبات ندارن هر کسی فهم و شعور داشته باشه می‌دونه هر شغلی سختی و مشقت داره