2777
2789
عنوان

معلما مفت خورن🤫🤫🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 100 پست
شما کاملا اشتباه میکنی در حد وظایفت کارکن ؛ هیچ وقت درک نکردم چرا برگه باید ببرید خونه تصحیح کنید یک ...

من انتظار تشکر ندارم!

ولی طبیعتا انتظار هم ندارم بگن مفت خوری!

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
حس میکنم آدم خیلی مهربونیت باشید میتونم بهتون درخواست دوستی بدم و سوالامو بپرسم؟

نظر لطف شماست

بله حتما من درخدمتم

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که داری اضافه‌کاری میکنی و اینکه از جیب خودت وسیله تهیه میکنی لطف هم هست، اگرچه من باشم انجام نمیدم

فکر میکنم خودت هم موافق باشی که یه عده از معلمان کیفیت تدریس و اموزش و تربیت خوبی ندارن و البته که یه عده هم دارن

حالا من کاری ندارم ولی یه سوال چرا ۳ماه تابستون بااینکه سرکار نمیرن حقوق میگیرن خدایش یکی بامنطق برام توضیح بده

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

خودم فرهنگی ام و سالهای آخر کارم۲۷سال خدمت کردم حرف تون درست اما وقتی انتقادی نشده آدم بیاد ی دفعه ب ...

انتقادی نشده؟ همینجا گفتن مفت خور

وقتی ندیدی نظر هم نده

اکثر معلم ها مجبورن تو خونه برگه ببرن حالا ایشون دبستان هست گرچه سختی با بچه دبستانی سروکله زدن زیا ...

من دبستان نیستم

متوسطه اول هستم

ادبیات هم سخته حتی اگه تمام زنگ رو درس بدی باز عقبی

دست شما درد نکنه ولی امیدوارم اخلاق خوبی هم داشته باشین و صبور باشین وگرنه که هیچکدوم از اون کارا فا ...

من حتی سعی میکنم داد نزنم و تذکر شخصی ندم

بیشتر کلی گویی میکنم 

دانش آموز یه انسانه و انسان شخصیت داره