2777
2789
عنوان

معلما مفت خورن🤫🤫🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 102 پست
به همه ی دانش آموزا گفته برن کلاس خصوصی؟

بچه منم کلاس ششم یه معلم قدیمی داشت خدا خیر نده بهش..... همین بود سرکار اصلا کار نمیکرد

ولی در کل ۶سال فقط از همین یه دونه ناراضی بودم

بقیه معلم هاش،واقعا عالی بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۸۷ عیدی کارمندان ۲۵۰ هزار تومن بود و سکه تمام ۲۳۰ هزار تومن، امسال عیدی ۳ میلیون تومن و سکه ۱۱۱ ...

وای جدیا

مث همون یارانه ۴۵ تومنی ک اوایل حدود ۴۵ دلار بود برای هر ماه

الان اینجوری!!!

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
باید به مدیر میگفتیدمیگفتید ما میاریم مدرسه که اینجا آموزش ببینه وگرنه کلاس خصوصی میبردیم از اول

والله این معلم درست بشو نیست مادرا اعتراض کردن ولی باز همینه 

میگه دخالت نکنید همش میگم امسال تموم بشه

پیشنهاد میکنم برگه رو درساعت کاری تصحیح کنید حتی اگر فکر میکنید وقت کم میارید سرعت تدریس رو بالا ببرید آزمون کمتر بگیرید بعد از پایان ساعت کاری به هیچ والدین و کادر آموزشی پاسخگو نباشید تکالیف وشاد هم کلا بزارید کنار  ؛ این رو از یک همکار ۲۱ سال سابقه قبول کنید هم قدر تون رو میدونن هم اجازه ورود به حریمتون رو به خودشون نمیدن...

خودم فرهنگی ام و سالهای آخر کارم۲۷سال خدمت کردم حرف تون درست اما وقتی انتقادی نشده آدم بیاد ی دفعه ب ...

شاید اما گاهی باید گفت

اکثر مردم نمیدونن خیلی شغل ها مثل کارمندهای دانشگاه هم تابستون فقط یه روز میرن سرکار عید تعطیلن.

و تازه هیچ وقت کارشون به سختی معلم نیست  و خیلی بیکار تر هستن  تازه حقوق بالاتر دارن 

یه تابستون معلم میبینن آره حرف میزنن 

بایدطلبکارمعلمایی بلشیدکم کاری میکنن معلم شیمی دحترمن بلدنیست درس بده  بعدمیره سوالات مازوقلم چی اینترنتیومیاذه امتحان میگیره  درجواب اعتراض بچه هام دادمیکشه چهارشنبه هیچ دانش اموزی سرکلاس نرفته روحیاط نشستن به اعتراض اخرقرارشدیه معلم بیادروزی دوساعت باهزینه والدین درس بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حقوق میگیری مگه مفتی انجام میدی

به معلم ۲۴ ساعت در هفته باید خدمت کنه میانگین حقوقش ۱۵ میلیونه میشه ساعتی ۱۵۰ آزار تومن برای کل روز میشه ۷۵۰ یعنی یه کارگر روز مزد خیلی بیشتر میگیره از معلم برای هر دانش آموز میشه روز ۱۸ هزار تومن چه حقوقی مثلا؟

شاید اما گاهی باید گفتاکثر مردم نمیدونن خیلی شغل ها مثل کارمندهای دانشگاه هم تابستون فقط یه روز میرن ...

من یه مدت کارمند دانشگاه بودم

کل تابستون سرکار می‌رفتیم حتی اگر دانشجو نباشه

فقط دانشگاه آزاد اگر اشتباه نکنم دو هفته تعطیلی تو تابستون برا کارکنان داره

عید هم فقط تعطیلات رسمی تعطیله 

من یه مدت کارمند دانشگاه بودمکل تابستون سرکار می‌رفتیم حتی اگر دانشجو نباشهفقط دانشگاه آزاد اگر اشتب ...

نه دانشگاه دولتی هست دوستم تابستون فقط یه روز میره پنجشنبه ها کلا تعطیله

و به قول خودش اینقدرربیکاره حوصله اش سرمیره