2777
2789
عنوان

معلما مفت خورن🤫🤫🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 102 پست

فعلا که کسی چیزی نگفته عزیزم چرا جو میدین؟!

هرجا بهتون انتقاد کردن همونجا جواب بدین

درضمن خب کسی که برای کار معلمی استخدام میشه هم شرح وظایفش رو می‌دونه هم حقوقش رو

معلم خوب هم داریم معلم بد هم داریم معلم خیلی بد هم داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قوتواقعا جدا از هرچیزی، سر و کله زدن با ۳۰ تا بچه ای که هرکدوم از یه خانواده‌ اومدن بسی سخت است! ...

امروز روز آفم هست

دبیرم

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
این اصلا نمی‌فهمه هرچقدر میگیم

معلم پارسالشم نمیفهمید اینقدر اذیتمون کرد تا سال تموم بشه البته خیلی جوون بود فکر کنم سال اول یا دوم تدریسش بود

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

شما چتونه؟شما داری آتیش رو‌ تند میکنیهمه داریم تعامل میکنیم!!!بعدم مگه برا شما نوشتم که ریپ زدی زیرش

هر حرفی تعامل نیست 

اگر واقعا به کارت ایمان داری نیاز نیست خودتو ثابت کنی

اونم جایی که اکثرا دوست دارن به قشر فرهنگی توهین کنن 

امثال شماها با نالیدن بیجا باعث کسر شأن فرهنگی هستید.

خودم معاونم با ۲۷,سال سابقه 

خب مگه والدین مجبورتون کردن از جیب هزینه کنین این معلمانی که میبینم بچهای مردم رو به طرز فجیعی کتک م ...

والدین مجبور نکردن

ولی مدرسه برای تدریس هزینه ای نمیده

و اگه معلم خودش خرج نکنه ، کلاس خشک میشه ، بچه ها یاد نمیگیرن ، و کل بار رو دوش اولیا میره

عزیزم شما نیازی نیست از جیبتون هزینه کنید .هزینه های اضافی رو بردارید .

روز استراحت هم اختصاص ندید به دانش آموزان .

اینا فراتر از وظایف شماست .

همین الانم دیدید کسی قدردان این اضافه کاری شما نیست .

فقط همینجوری که هستید تا آخرین سال خدمتتون بمونید .همین قدر متعهد اما بدون کار اضافه.

موفق باشید❤️

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

شما کاملا اشتباه میکنی در حد وظیافت کارکن ؛ هیچ وقت درک نکردم چرا برگه باید ببرید خونه تصحیح کنید یک ...

اکثر معلم ها مجبورن تو خونه برگه ببرن  حالا ایشون دبستان هست گرچه سختی با بچه دبستانی سروکله زدن زیاده 

امت   دبیرستان کم میاره معلم زمان نمیتونه از وقت تدریس بزنه

دست شما درد نکنه ولی امیدوارم اخلاق خوبی هم داشته باشین و صبور باشین وگرنه که هیچکدوم از اون کارا فایده نداره نمونش معلم پسر من که همه دانش اموزاش نفرینش میکنن چون بچه ها رو میزنه

پر توان باشید عزیززم.

من به شخصه نمیدونم چطور از زحمات معلم دخترم قدردانی کنم. هر بار می بینمشون کلی تشکر می کنم. خدا به همتون عمر با عزت بده

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.