2777
2789
عنوان

دختر برکت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 77 پست
بله بالغ شدن و احساسات غریزی والد هم نمایان میشه اما با هم ربطی نداره

مادر هستی شما ؟اگه پروسه مادر شدن رو طی کرده باشی متوجه میشی فرق بین دنیای قبل وبعد مادر شدن رو

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان استارتر کلاس دهمی با بقیه همسن و سالاش از نظر عقیده ای میان به شمام یه چیزی میگن!!!! خودwhiکه د ...

درسته عزیزم 

حال روحی خوب گره خورده به معنویات 

استارتر هم یه مدت بگذره متوجه میشه 

من اینجور موارد رو زیااد دیدم 

آخرش تو پیچ و خم های زندگی فهمیدن راه نجات شون ایمان و اعتقاداته ولاغیر 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی خیلی از اعتقادات و لحن و همه چیزشون بدم میاد، ولی حیف باید صبوری کنیم، چون هزارساله به یه چیز اع ...

از ادمای مذهبی بدت میاد ؟

متاسفم برات  

من خودم هیچ‌وقت نشده به ادمایی ک مخالف اعتقاداتم هستن توهین کنم یا بگم ازتون بدم میاد

حیف وقتی که تو تاپیکای شما میذاریم 

همون اول بار میگفتی مذهبی ها تو‌تاپیکم شرکت نکنن بهتر بود

جدی خیلی از اعتقادات و لحن و همه چیزشون بدم میاد، ولی حیف باید صبوری کنیم، چون هزارساله به یه چیز اع ...

عزیز سوالت  رو حتما از جایی که وارد هستن دنبال کن و جواب بگیر

یه چیز دیگه اینکه مگه آدم مذهبی هزارسالشه که نوشتی هزارساله به یه چیز اعتقاد دارن😂😂😂 

از ادمای مذهبی بدت میاد ؟متاسفم برات من خودم هیچ‌وقت نشده به ادمایی ک مخالف اعتقاداتم هستن توهین کن ...

بله عزیزم اصلا این وجه انتقاد پذیر نبودنتون رو درک نمیکنم، و اکثرا به هر نحوی دنبال مخالفین وگرنه با خود اعتقادتون کاری ندارم، خوشحال میشم اگه اذیت میشید برید بیرون

عزیز سوالت رو حتما از جایی که وارد هستن دنبال کن و جواب بگیریه چیز دیگه اینکه مگه آدم مذهبی هزارسال ...

عزیزم شما چیزی راجع به کنایه و مبالغه میدونبد 😂😂

بله عزیزم اصلا این وجه انتقاد پذیر نبودنتون رو درک نمیکنم، و اکثرا به هر نحوی دنبال مخالفین وگرنه با ...

اعتقادات فرق داره 

بخاطر یه تاپیک هم نظر کسی عوض نمیشه 

دنبال مخالف هم نیستیم با کسی که دشمنی  نداریم.درکل چیزی که میگی با مسائل دینی مغایرت داره

الان تو خودت انتقاد ما رو پذیرفتی ؟ 

پس انتظار نداشته باش مام حرفای تو رو راحت قبول کنیم 

منم از تاپیکت میرم بیرون یعنی همون پستت رو دیدم کلا خارج شدم دیدم ریپلای زدی اومدم جوابتو بدم 

موفق باشی

منظور از اینه که از بدو تولد به یه چیزی اعتقاد محکمی دارن و اصلا انتقاد پذیر نیستن راجع بهش

آهان،الان فهمیدم

اسی یه چیزی بگم،من تا شنیدم

گفتن دختر رحمته

رحمت هم یعنی ثواب و پاداش،یعنی اگه خوب بزرگ کنی دخترت رو ثواب میبری

و پسر نعمت هست یعنی در موردش ازت سوال میشه.

و اینکه چیزی که من خودم به تجربه در مورد مسائل دینی فهمیدم اینه که فقط اون یه مورد( مثلا اینجا بحث برکت و رحمت)رو نمیشه لحاظ کرد تا بان نتیجه رسید.

مثلا میگن ازدواج خیلییی خوبه،برکت داره...

خب لازمه اش اینه که طرف مهارتهای زندگی بلد باشه،درست انتخاب کنه طرفش رو،مشاوره و آزمایش برن...در کل یعنی خودش هم تلاشهایی بکنه تا به اون برکته برسه،ولی درست انتخاب نکنه،کلی سختی خواهد کشید،ته اش هم خواهد گفت این بود ازدواج که میگفتن برکت داره برکت داره

چرا اتفاقا دختر برکته کلی حدیث و روایت داریم در این باره سوره کوثر هم که زمانی بر پیامبر نازل شد حضر ...

اینم بگو که وقتی حضرت زهرا بدنیا اومد پیامبر تو شعب ابی طالب بودن یعنی فقیر ترین حالت ممکن 

اونوقت اینها برکتو پول ترجمه میکنن 

جالبه 

اسیم زده جاده خاکی

الان استارتر کلاس دهمی با بقیه همسن و سالاش از نظر عقیده ای میان به شمام یه چیزی میگن!!!! خودwhiکه د ...

بیخیال 

من و شما اشتباه میکنیم سوال اینارو جواب میدیم 

توهین اشونو جدی میگیریم 

زیادی جدی گرفتیم شون 

بیخیال