2777
2789
عنوان

دختر برکت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 77 پست
چند بار خوندم برای همین از خودت درخواست کردم منظورتون رو جوری بگید منم متوجه بشم

منظور:اول اینکه خیلی ها از این جمله دختر برکته برای آروم کردن خودشون استفاده میکنن(پسر میخواستن) اینا که کلا تباهن، خیلی های دیگرم برای روزی و برکت بچه دار میشن که خیال باطله دست آخرم هیچی به هیچی، درکل شما باید درحدی باشید که بتونید موفقیت آینده بچتون رو تضمین کنید.از نظر مالی و روانی، و  دست آخر می‌بینید برکتی درکار نیست و هرچیزی که هست حاصل زحماتی که خودتون برای بچه کشیدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اتفاقا دختر برکته 

کلی حدیث و روایت داریم در این باره 

سوره کوثر هم که زمانی بر پیامبر نازل شد حضرت فاطمه به دنیا اومد ...معنی آیه اولش اینه که میگه ما بر تو خیر فراوان (حضرت فاطمه و نسل ایشون) رو نازل کردیم

و هر خونه ای که توش دختر باشه رحمت خاص خدا شامل اون منزل میشه 

و‌ اینم اضاف کنم برکت صرفا پول و‌مادیات نیس 

ابعاد مختلفی داره

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

منظور:اول اینکه خیلی ها از این جمله دختر برکته برای آروم کردن خودشون استفاده میکنن(پسر میخواستن) این ...

شما کلا مفهوم این جمله رو متوجه نشدید

تازه نمیگن دختر برکته میگن دختر رحمته

هم متن جپله رو اشتباع متوجه شدین هم کلا معنی برکت رو

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظور:اول اینکه خیلی ها از این جمله دختر برکته برای آروم کردن خودشون استفاده میکنن(پسر میخواستن) این ...

نظرتون محترمه 

ولی طبق آموزش و عقاید من پیامبر من حضرت محمد دختر رو برکت دونسته حتما ایشونم خودشون رو آروم می کردن؟

الحمدالله دور و برمن آدمی نی که به هدف روزی زاد و ولد کنه 

هر چند هر فردی که پا به این دنیا میذاره روزی مشخص داره و ممکنه افراد دیگه ای هم از برکت روزی اون فرد استفاده ای کنن ولی خیلی مضحکه به خاطر روزی بچه اونو به دنیا اورد می گفتی برای وام فرزندآوری بچه به دنیا میارن قابل پذیرش تر بود تا روزی 

کسی که با فکر و درایت بچه دار می شه به تربیت و ...هم می پردازه

اونی که به این مسائل توجه نداره با یه تاپیک من و شما متنبه نمی شه

چرا اتفاقا دختر برکته کلی حدیث و روایت داریم در این باره سوره کوثر هم که زمانی بر پیامبر نازل شد حضر ...

چی بگم دنیا و اعتقاداتمون بهم نمبخوره، درکل قانع کنند نبود

چرا اتفاقا دختر برکته کلی حدیث و روایت داریم در این باره سوره کوثر هم که زمانی بر پیامبر نازل شد حضر ...

کسشایی که همه دنیاشون با پول حساب و کتاب میشه مفهمون اینو درک نمیکنن ۰ون فقط ابعاد مادی رو‌ میبینن نه معنوی!

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نظرتون محترمه ولی طبق آموزش و عقاید من پیامبر من حضرت محمد دختر رو برکت دونسته حتما ایشونم خودشون رو ...

من همه جا این موضوع رو نشر میدم فقط نی نی سایت نیست، پیامبری هم اگر بود اون زمان بخاطر افراد جهل همچین حرفی می‌زد تا دختراشون رو سر به نیست نکنن 

من همه جا این موضوع رو نشر میدم فقط نی نی سایت نیست، پیامبری هم اگر بود اون زمان بخاطر افراد جهل همچ ...

اکی موفق باشی 

هر گز با این ذهنیت بچه دار نشو تا مشکلت حل بشه بچه دار شدن فقط توان مالی نی روحی هم نیاز آدم اکی باشه

کسشایی که همه دنیاشون با پول حساب و کتاب میشه مفهمون اینو درک نمیکنن ۰ون فقط ابعاد مادی رو‌ میبینن ن ...

یعنی یبار نشد مذهبی یه تاپیک بیان عین آدم حرف بزنن و توهین نکنن  ..همین متعصبا ایران رو بیبرکت کردن دو تا سوال رو هم که یکی میپرسه چون نمیتونن خوب دفاع کنن توهین میکنن

اکی موفق باشی هر گز با این ذهنیت بچه دار نشو تا مشکلت حل بشه بچه دار شدن فقط توان مالی نی روحی هم نی ...

دقییا منم همچین حرفی زدم گفتم شرایط روحی هم لازمه😁از بس دنبال مخالفت کردنید که حرفامو به خودم برمیگردونبد