2777
2789
عنوان

دختر برکت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 77 پست
چرا اتفاقا پول هم برکت هست

به نظر من کل برکت همین پوله. من به خاطر فقر پدرم نابود شدم. لعنت به پدرم که میتونست پولدار باشه شغلش رو هم داشت ولی اصلا بچه دوست نبود. و به فکر ما نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من کل برکت همین پوله. من به خاطر فقر پدرم نابود شدم. لعنت به پدرم که میتونست پولدار باشه شغلش ...

عزبزم پدرتو لعنت نکن

توکل برخدا ان شاالله خدا درهای برکت را ب روی هممون باز کنه

نه عزیزم اگه بچه ها برکت و نعمت بودن اصلا فقری درجهان وجود نداشت

نه عزیزم هستن 

ولی خب نه به اون معنی که شما تو ذهنته 

همیشه برکت و نعمت مادی نیستن... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برکت پول نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟بی پولی نکشیدن این حرفای قلمبه سلمبه و شعار یادشون بره. من از بچگی یه پدر فقیر ...

درسته عزیزم یکی از مواردش پوله 

ولی درکل پدره شما آگاهی اقتصادی نداشته ربطی به برکت نداره و اینکه شما انتخاب اشتباه کردی ربطی به پدرت نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برکت همیشه پول نیستمن بعد از تولد بچه هام(هردو جنسیت ) خیلی تغییر کردم کلا یه ادم دیگه شدمالانم رو ب ...

عزیزم شما مادری همچین چیزی طبیعیه ولی بازم خیلی ها همچین حسی ندارن، بهتره اصل مطلب و بچسبی

این چیزا به چشم دل دیده می شن برکت و رحمت و نعمت و فضل همه چیز که پول نیست

وای، الان از هر دری میزنن تا مخالفت کنن، شما فک کن برکت مادی و معنوی همراه با بچه فراوونه

عزیزم شما مادری همچین چیزی طبیعیه ولی بازم خیلی ها همچین حسی ندارن، بهتره اصل مطلب و بچسبی

اصل حرفتون رو متوجه نشدم 

دختر بده؟کسی میره زوری دختردار می شه منتظر برکت؟

کسی که بچه دار می شه یادش میره بچه رو تربیت کنه؟

برا منم اصل حرفتون رو شفاف بیان کنید ممنون میشم  

برکت پول نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟بی پولی نکشیدن این حرفای قلمبه سلمبه و شعار یادشون بره. من از بچگی یه پدر فقیر ...

پول باید باشه تا اون سلامت روان(معنوی) هم باشه منتها یه سری از افراد متوجه نیستن

اصل حرفتون رو متوجه نشدم دختر بده؟کسی میره زوری دختردار می شه منتظر برکت؟کسی که بچه دار می شه یادش م ...

گلم اصلا متوجه منظور من نشدید، یبار دیگه تاپیک رو بخونید

نعمت و برکت نون و آب نیست که منتظریم بچه براتون بیارهنعمت و برکت وجود سوم همون عشق و ایمانی هست که م ...

باشه الان یعنی تمام خانواده های بچه دار برکت معنوی فراوان دارن؟ خودتونو گول نزنید و فقط صدتونو برای بچتون بذارید

باشه الان یعنی تمام خانواده های بچه دار برکت معنوی فراوان دارن؟ خودتونو گول نزنید و فقط صدتونو برای ...

خیلیا با پول هم نعمت ندارن

قرار نیست بی لیاقتی یه عده،اصل موضوع را نابود کنه

وقتی خدا فرزند راانعمت می دونه برای ادم،شما چه میفهمی که بگی هست یا نیست؟