2777
2789
عنوان

دختر برکت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 77 پست
یعنی یبار نشد مذهبی یه تاپیک بیان عین آدم حرف بزنن و توهین نکنن ..همین متعصبا ایران رو بیبرکت کردن ...

جدی خیلی از اعتقادات و لحن و همه چیزشون بدم میاد، ولی حیف باید صبوری کنیم، چون هزارساله به یه چیز اعتقاد دارن اصلا انتقاد نمیپیذرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یبار نشد مذهبی یه تاپیک بیان عین آدم حرف بزنن و توهین نکنن ..همین متعصبا ایران رو بیبرکت کردن ...

ادمی که هنوز یاد نگرفته درست بفهمه منظور بقیه رو و اگه نفهمید بپرسه و از طرفی هنوز یاد نگرفته نپره وسط حرف بقیه ارزش وقت گذاشتن و جواب دادن نداره!موفق باشید

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسشایی که همه دنیاشون با پول حساب و کتاب میشه مفهمون اینو درک نمیکنن ۰ون فقط ابعاد مادی رو‌ میبینن ن ...

درسته 

واقعا خیلی ها فکر میکنن برکت یعنی پول 

درسته رزق و روزی هم شامل برکت میشه 

اما ایعاد دیگه ای داره ...نعمت سلامتی، حال روحی خوب ، اینکه شیاطین تو زندگیت نباشن و نگاه اهل بیت شامل خودت یا خانواده ات بشه .ازدواج خوب .همسرخوب، دوست خوب، اینا همش برکته 

چه بسیار بودن ادمایی ک پول شون از پارو بالا میرفت اما عاقبت به خیر نشدن

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

دقییا منم همچین حرفی زدم گفتم شرایط روحی هم لازمه😁از بس دنبال مخالفت کردنید که حرفامو به خودم برمیگ ...

االبته من منظورم خود شما بود 

رنجی که می برید رو حل کنید 

حتی اگه خودت درش دخیل نبودی و خانواده ات مقصر بودن

هر چند که بعد از بیان صحبتم متوجه سن شما شدم هنوز راه طولانی ای در پیش داری 

این حرفا و نوع صحبت برای سن و سالت طبیعیه

موفق باشی

االبته من منظورم خود شما بود رنجی که می برید رو حل کنید حتی اگه خودت درش دخیل نبودی و خانواده ات مقص ...

بنده هیچ رنجی ندارم عزیزم، ولی از لحن صحبت شما متوجه شدم چه نوع آدمی هستید، آدمی نچندان منطقی

درسته واقعا خیلی ها فکر میکنن برکت یعنی پول درسته رزق و روزی هم شامل برکت میشه اما ایعاد دیگه ای دار ...

الان استارتر کلاس دهمی با بقیه همسن و سالاش از نظر عقیده ای میان به شمام یه چیزی میگن!!!! خودwhiکه دیگه اصل و رفرنس تماممم علوم‌پزشکی و روانشناسی و اتفاقا ۹۹درصدشم غربی بازم چندین ساله بعد معنوی و روحی رو به تعریف سلامت روان اضافه کرده

اونوقت چندتا ادم فکر میکنن اعتقاد نداشتن باکلاسیه و کسیم به بعد معنوی و روحی ادما و زندگی اعتقاد داره ب

میشه متعصب مذهبی و......

من که رفتم اول فکر کردم اسی دنبال توضیح ولی دیدم شمشیر رو از رو بسته

موفق باشی عزیزم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنده هیچ رنجی ندارم عزیزم، ولی از لحن صحبت شما متوجه شدم چه نوع آدمی هستید، آدمی نچندان منطقی

امیدوارم همین باشه که می گی 

اما سرتا سر حرفت نفرت از جنسیت دختر بود 

به عنوان کاربر ناشناسی که هیچ چیزی ازت نمی دونم فقط اینو دریافت کردم که انگار خیلی تفاوت بین جنس و دختر و پسر دیدی 

البته ممکنه برداشت من اشتباه باشه 

ولی در کل حرفات بوی سلامت روان نمیده 

امیدوارم همین باشه که می گی اما سرتا سر حرفت نفرت از جنسیت دختر بود به عنوان کاربر ناشناسی که هیچ چی ...

نفرت از دختر؟ من عاشق جنسیت دخترم، شما یا متعصبین یا بهره هوشی کمی دارین که بعد از چندبار توضیح هنوز یه درصد از حرفای بنده رو متوجه نشدین

بعد از بدنیا اومدن بچه‌ها م جز اون رزق مادی که خدا عنایت کرده از نظر روحی وشخصیتی حتی عقلی آدم دیگه ای شدم 

اصلا اصلا اینی که الان هستم قابل قیاس با زمان سابقم نیست 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نفرت از دختر؟ من عاشق جنسیت دخترم، شما یا متعصبین یا بهره هوشی کمی دارین که بعد از چندبار توضیح هنوز ...

بهره هوشی چه ربطی به تایید شما داره ؟ 

چیزایی که نسبت می دی به من هم تو خودت وجود داره

تعصب رو شما داری نه من

الانم بهتره به مسئولیتت بپردازی آماده رفتن به مدرسه بشی 

هر کسی تو هر موقعیت و جایگاهی مسئولیتی داره الان وظیفه شما درس خوندنه بعد بزرگ شدنت و ازدواج فرصت داری به فرزنداوری یا نیاوری فکر کنی و راجع بهش گفت و گو کنی 

من دیگه بهتون پاسخی نمیدم 

بعد از بدنیا اومدن بچه‌ها م جز اون رزق مادی که خدا عنایت کرده از نظر روحی وشخصیتی حتی عقلی آدم دیگه ...

بله بالغ شدن و احساسات غریزی والد هم نمایان میشه اما با هم ربطی نداره