استخرزژطظ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1845 عنوان چرا مادرشوهرم خفه نمیشه 882 بازدید | 77 پست هی میخوام رها کنم بهش توجه نکنم باهاش خوب بشم ولی خودش مریضه بیماره داره کرم میریزه امروز شوهرم گفت بیا ده دقیقه بشین خونش رفتم نشستم تا وارد شدم شروع کرد چرا انقدر شیر میخری گفتم خوب میخوریم میخوای نخوریم گفت اون شیرها که خریدی همش بده پسرم بخوره خودتون اصلا هیچی یه ذره هم نخوریدشوهرمم گفت من شیر نمیخورم اذیت میشم والا نمیفهمم چه مرگشه شما میفهمید بگید کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم امروز | 02:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 35743 خب چرا بده؟ میگفتی شیر خوب بخر برامون بفرست بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
zoft عضویت: 1404/08/10 تعداد پست: 335 نود درصد مشکلات اینچنینی با باشه چشم تموم میشه مثلا میگه شیر بگو پسرت میخوره میدیم پسرت شوهرت هم به مرور عادت میکنه ک سکوت کنه و تایید کنه این موارد رو و مشکلی دیگه انشاالله پیش نمیاد
استخرزژطظ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1845 خب چرا بده؟ میگفتی شیر خوب بخر برامون بفرست میگفت بده پسرم بخوره همش رو خودتون نخورید کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 16223 چ بیکاره بگو موضوع مهم تری از شیر خریدن من تو زندگیت نداری
laia1381 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 2170 فقط بگو باشه و بخث و عوض کن اصلا خودتو بخاطر این مزخرفات ناراحت نکن بگو اصلا من دوست ندارم الکی امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/
استخرزژطظ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1845 چرا شوهرت جوابشو نمیده گفت من شیر دوست ندارم همین .الانم میگه مگه مادرم چی گفته حتی پسرم گفت بابا مادربزرگ میگه ما از شیر چرا نخوریم الان من نخورم کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 15962 گفت من شیر دوست ندارم همین .الانم میگه مگه مادرم چی گفته حتی پسرم گفت بابا مادربزرگ میگه ما از شیر چ ... شوترت چی جواب پسرتو داد
استخرزژطظ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1845 فقط بگو باشه و بخث و عوض کن اصلا خودتو بخاطر این مزخرفات ناراحت نکن بگو اصلا من دوست ندارم الکی بابا گرفتم ماست بزنم من موندم چرا این چرت ها رو میگه والا آخه دخترهاش مریضن حتما با خودش میگه این عروس هی شیر میخوره مریض نیست کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم