2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم خفه نمیشه

882 بازدید | 77 پست

هی میخوام رها کنم بهش توجه نکنم باهاش خوب بشم ولی خودش مریضه بیماره داره کرم میریزه امروز شوهرم گفت بیا ده دقیقه بشین خونش رفتم نشستم تا وارد شدم شروع کرد چرا انقدر شیر میخری گفتم خوب میخوریم میخوای نخوریم گفت اون شیرها که خریدی همش بده پسرم بخوره خودتون اصلا هیچی یه ذره هم نخوریدشوهرمم گفت من شیر نمی‌خورم اذیت میشم والا نمی‌فهمم چه مرگشه شما می‌فهمید بگید 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نود درصد مشکلات اینچنینی با باشه چشم تموم میشه مثلا میگه شیر بگو پسرت میخوره میدیم پسرت شوهرت هم به مرور عادت می‌کنه ک سکوت کنه و تایید کنه این موارد رو و مشکلی دیگه انشاالله پیش نمیاد 

خب چرا بده؟ میگفتی شیر خوب بخر برامون بفرست

میگفت بده پسرم بخوره همش رو خودتون نخورید

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
چرا شوهرت جوابشو نمیده

گفت من شیر دوست ندارم همین .الانم میگه مگه مادرم چی گفته حتی پسرم گفت بابا مادربزرگ میگه ما از شیر چرا نخوریم الان من نخورم

فقط بگو باشه و بخث و عوض کن اصلا خودتو بخاطر این مزخرفات ناراحت نکن بگو اصلا من دوست ندارم الکی

بابا گرفتم ماست بزنم من موندم چرا این چرت ها رو میگه والا آخه دخترهاش مریضن حتما با خودش میگه این عروس هی شیر میخوره مریض نیست