2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم خفه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 78 پست
به من گفتن گوشت بذار هر روز بخوره پسرم، تو و بچه هات یه چی دیگه بخورین چیزی تون نمیشه بدن مرد نیاز ...

چی جواب دادی؟

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان من نباید ناراحت باشم من به درک بچه ناراحته میگه همه رو بده پسرم بخوره هیچی خودتون نخورید آد ...

میفهممت بخدا میفهممت 

حالا من باهاشون تو یه ساختمونم دن به دیقه صداش میخوره تو گوشم 

اگه همیشه اهل سکوتی جلو رفتاراش یکبار محکم جوابشو بده و دیگه کلا ولش کن 

اما نه اگه همیشه جوابشو میدی و اون باز میگه ولش کن چون فقط خودتو اذیت میکنی

تحت فشارش بزار و کوتاه نیاولی خودت در لحظه جواب بده ماستهارو کیسه کنه

آره جواب دادم ولی خدا کاش جواب بده ازش خسته شدم خیلی بیشعوره دلم شکست

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
میفهممت بخدا میفهممت حالا من باهاشون تو یه ساختمونم دن به دیقه صداش میخوره تو گوشم اگه همیشه اهل سکو ...

نه جواب میدم آدم ساکتی نیستم ولی دلم برای بچم شکست برای خودم دلم سوخت افتادم کجا خاک توسر اصلا خجالت نمی‌کشه این به شخصیتی ها رو میکنه 

نه جواب میدم آدم ساکتی نیستم ولی دلم برای بچم شکست برای خودم دلم سوخت افتادم کجا خاک توسر اصلا خجالت ...

اینجور ادما درست بشو نیستن شعور شخصبت ندارن 

اتفاقا بیشتر حرصش بده با رفتارات

الکی بگی باشه با پوز خند بنظرت روش جواب میده؟مثلا بگو باشه چشم (با پوزخند)

ببین جواب که دادم پدرشوهرم گفت تو ماشالله چاق شدی لاغر کن منم گفتم از خوشی با شما که چاق نشدم مریضم کردیدگفت پسرم اذیت میکنه گفتم مگه هر چی رو باید به شما بگم خبر دار باشید.به میشع بگم پسرت بده همین زنت پدرم رو درمیاره دیدی که میگه شیر نخورید شما پسرم بخوره از پس زن تو کسی برنمیاد

اینجور ادما درست بشو نیستن شعور شخصبت ندارن اتفاقا بیشتر حرصش بده با رفتارات

داره پر پر میشه میبینه من خوش هستم ومریم نیستم دخترهاش مریضن حتما گفته این شیر میخوره سالمه خاک تو سر به خدا خجالت میکشم به کسی بگم سر شیر به من این حرف زده آدم آنقدر سطح پایین من درگیر کی شدم اخه

ببین جواب که دادم پدرشوهرم گفت تو ماشالله چاق شدی لاغر کن منم گفتم از خوشی با شما که چاق نشدم مریضم ...

خوب جواب دادی

همیجور جواب شوهرتم بدهو بحث خونه مادرش رفتن رو تموم کن

بگو مریض نیستم برای خودم ناراحتی بخرم جایی که ناراحتم کنن پام رو نمیزارم دیگه هم نمیخوام چیزی بشنوم

خوب جواب دادیهمیجور جواب شوهرتم بدهو بحث خونه مادرش رفتن رو تموم کنبگو مریض نیستم برای خودم ناراحتی ...

فردا زنگ بزنم مادرشوهرم بگم این حرفت چی بود؟یعنی من وبچه هام نخوریم تو چکاره ای تعین وتکلیف میکنی ؟وظیفه داره خرج بده جونش دربیاد ناراحتی مهریه بده خلاص بچه ها مال من

به من گفتن گوشت بذار هر روز بخوره پسرم، تو و بچه هات یه چی دیگه بخورین چیزی تون نمیشه بدن مرد نیاز ...

وااااااااای جرررررررر 

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام
دیروز به اندازه کافی جواب دادی بنظر من زنگ نزن

البته درجواب شیر رو که گفت من یه فیس مسخره کردن گرفتم ودرحال نگاه کردنش گفتم به پسرت غذا هم نمیدیم شیر چیه هیچی نمیدم بهش همش خودمون میخوریم