الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی شوهرت جلوش واینمیسه کارت سختهتنها راهش اینه رفتو امدتو به صفر برسونی اگر یه درصدم مجبور شدی بری ...
من نمیخواستم برم شوهرم زوری برد به خدا خسته ام میگم فردا بزنگم برینم بهش بگم پسرت وظیفه داره خرج من وبچه هاش بده غلط کرده زن گرفته به تو چه من وبچه هام چی میخوریم
کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
نه ول کن اگه به ریدن باشه من اونقدر ریدم تهش دیدم همه نشستن بی خیال من فقط دارم حرص میخورم اهمیت نده ...
آخه الان من نباید ناراحت باشم من به درک بچه ناراحته میگه همه رو بده پسرم بخوره هیچی خودتون نخورید آدم آنقدر بدبخت وبد ذات اصلا شیر چیه که آدم سرش این حرفها رو بزنه من خجالت میکشم والا گدا بازی هاش رو تعریف میکنم چشم نداره
کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم