2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44133 بازدید | 701 پست

سلام عاطی من شما رو از سال ۹۹ یادمه...

بعضی وقتا عکس میذاشتی از خودتون همیشه شوهرت تو عکسا بغلت کرده بود  قشنگ من حس میکردم دوست داره ولی مشکل روحی و روانی ام داره‌‌‌‌....انگاری تو خانواده خوبی بزرگ نشده...

اگر مشاوره برید شاید بشه زندگی رو درست کرد بازم خودت میدونی دوست گلم❤️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
ب همچین آدمی رحم نکن بندازش دورنهایت خواست ی روز بیاد بچشو ببینهبا این مرد زجرکش میشی تا ابد مجرد بم ...

اره والا برا بچشم عین خیالش، نیست چند وقت پیشا بهش، گفتم پول بده بچه کفش نداره گفت به من چه گفتم تو طلاق هم ادم باش گفت خودت خواستی طلاق بگیری خودت میدونی گفتم بیا بچتو ببین گفت برو بابا و با در خواست من اومد بچشو دید. همچین خیلی هم بچه براش مهم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی تار و‌پودش پر از سختیه گارد نگیر اینقدرم دنبال تشپیق به طلاق کسیرکه یک دختر کوچولو داره نباشیم ...

من بالا ب خودش گفتم من با توجه ب تاپیکایی ک خوندم طلاق بهترین راهه ولی خودت از همه چیز خبر داری و خودت از همه چیز خبر داری بهترین تصمیم گیرنده خودتی 

داره نظر میپرسه یعنی ما خودمونو بزاریم ب جاش و بگیم ما بودیم چیکار میکردیم من اگه بودم جدا میشدم کسی دعوت ب طلاق نکرده 

چمیدونی شاید شما ک داری جلوگیری میکنی از طلاق داری بهش بد میکنی چون ن من از آینده خبر دارم ن شما ولی حداقلش نشستم تایپکاشو خوندم دیدم زندگی با این مرد بارها بدتر و پر از شکنجه تر از طلاقه 

خانواده ی شوهرش ب سمت خانوم و دخترش سنگ پرت میکردن این آقا جلو نرفته بگه نکنید 

اگه ی سنگ میخورد تو سر دختر چی ؟ 

کاش ناپدری باشه ی پدر ب این بی رحمی نباشه

اول اینکه این آقا تو این چیزا سهم نداره ماله خوده خانومه بعد شمایی ک خودت متوجه شدی اینقد ذاتش ممکنه ...

اگه قطعا کل خونه و ماشین مال خود خانم باشه و اقا هیچ ریالی توش دخیل نبوده باشه باز شرایط بهتره .

در ضمن اونقدر نگین این ذات بد است . مملکت گل و بلبل و اخلاق مداری نداریم . فکر میکنی چند درصد اقایون عالی هستند؟

اونایی که دارند خپب زندگی میکنند اکثرا به خاطر مدیریت بحران و شرایط که هم اقا داره و هم خانم 

اره والا برا بچشم عین خیالش، نیست چند وقت پیشا بهش، گفتم پول بده بچه کفش نداره گفت به من چه گفتم تو ...

اونجوری دم ب دقیقه میخواست بیاد بچه رو ببره

گرچه بچه اذیت میشه چون هم مامان میخواد هم بابا ولی چ میشه کرد نقه و مهریه رو ایشالا بتونی بگیری ک تو تنگا قرار نگیری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

برای مسئله به این مهمی نباید اینجا نظر بخوای

چون کسی جای تو نیست

جای تو زندگی نکرده

خودت واسه زندگیت تصمیم بگیر

اینجا بعضیا زندگی رو سرسری میبینن

بعضیا سخت

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

من میشناسمت همیشه دم طلاق پشیمون شدی و دوباره زندگیت و خراب کردی یه بارشم که قبل به دنیا اومدن دخترت بود و اون طفلی هم درگیر دعواهاتون کردی.شوهرت هیچوقت تغییر نمیکنه یه بار برای همیشه خودت و خلاص کن از دستش.این همه ادم تو دنیاس نمیدونم چرا فکر میکنی تنها مرد روی کره زمین شوهرته و باز میخوای برگردی بهش.

استارتر 

تاپیکای کاربری قبلتو دیدم 

یه نکته ای نظرمو جلب کرد

تاریخ عضویتتو اول نگا کردم بعد تعدا صفحاتی که تاپیک زدی تا الان 

گفتم ببینم اولین تاپیکت چی بوده رفتم دیدم 

اولین تاپیکت دقیقا عین همین تاپیکه ! نوشتی شوهرم میگه فرصت بده اما من خسته شدم !

خیلی جالب بود  :) 

یعنی از سالها پیش فرصت میخواد اما دریغ از یه اپسیلون تغییر  :)

اگه کاربری قبلتر از اینم داشتی برو نگا کن تاپیکاتو اولین تاپیکتو ببین راجع به چیه 

من یه جا خوندم نوشته بود به امید تغییر با اقایون ازدواج نکنید الان مثالشو دیدم :(  

خب اخه میگه من این کارو کردم که تو برگردی مهریه هم ازش یه نیم سکه نقد گرفتم بقیشم قسطی شد.

طلاقتو بگیر خودتو بدبخت نکن

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

من بالا ب خودش گفتم من با توجه ب تاپیکایی ک خوندم طلاق بهترین راهه ولی خودت از همه چیز خبر داری و خو ...

فرضا این اقا یک معتاد کارتون خواب بود 

چرا این خانم خودش و دخترش در همچین شرایطی گذاشت؟ چرا اونا چنین جسارتی پیدا کردند؟

نمیخام کار اقا توجیه کنم یا خانم سرزنش کنم 

چون خودمم مثله اون بودم تقریبا 

ما زنها باید به این باور برسیم اولین حامی توی ایینه است .

یعنی خودمونیم 

باید چنان از اول اقتدار و مدیریت کرد طرف جرات نکنه 

چه این مرد چه همکار چه همسایه و ....

باید خودمونو تغییر بدیم 

برای مسئله به این مهمی نباید اینجا نظر بخوایچون کسی جای تو نیستجای تو زندگی نکردهخودت واسه زندگیت تص ...

عزیزم نظرت محترمه اما به نظر من منصفانه نیست اینجا خیلیا نظرات درستی میدن منتهی خودشون باید عاقل باشن بهترین  و منطقی ترین کامنتا رو در نظر بگیرن 

عزیزم نظرت محترمه اما به نظر من منصفانه نیست اینجا خیلیا نظرات درستی میدن منتهی خودشون باید عاقل باش ...

اینجا اکثرا میگن طلاق

یا میگن بخاطر بچه به شوهره فرصت بده

بنظرمن تا کسی جای کسی زندگی نکنه

نمیتونه نظر درستی بده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

استارتر تاپیکای کاربری قبلتو دیدم یه نکته ای نظرمو جلب کردتاریخ عضویتتو اول نگا کردم بعد تعدا صفحاتی ...

دقیقا همینه. هی دعوا میکنن خانم میخواد جدا بشه آقا میاد منت کشی و گریه ک ببخش.میبخشه میرن سر زندگی آقادی هفته خوبه بعد شروع میکنه دادو بیداد حمایت از خانوادش، میگ خانوادم مهم ترن تو کی هستی. دعوا ک بالا میگیره خانم میگ طلاق. آقا میگ باسه برو جدا شو 

خانم دادخواست طلاق میده میره دنبال کاراش آقا باز میاد ب گریه و ببخشید

این مرد فقط میخواد جدا نشه ولی نمیخواد عوض بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙