2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44323 بازدید | 706 پست
کشور ماست دیگه برا این که زنها طلاق نگیرن شرایط اینقدر سخته. خداییش خیلی پول کمیه مگه بچه عروسکه. تا ...

بستگی به محل زندگیتون داره. ما از اطراف اصفهانیم رسمه مهریه مقداری زمین یا خونه یا باغ باشه باید پدر داماد بده. به خاطر همین اکثرا زنها بعد طلاق خونه دارن

طرف ماشین داره خونه داره مگه حتما بعدش باید ازدواج کنه ؟ میمونه تا تایمی ک موقعیت خوبی اومد سراغشمن ...

اولا احتمال زیاد داشتن یک ماشین و خونه باعث نمیشه یک زن جوون طلاق گرفته تنها بمونه .

و خرج زندگی اینقدرها کم نیست .

در ضمن شوهر اولش نمرده اونم بعد طلاق همچنان هست و زهرش را میریزه به خصوص اگه در  پول اون خونه و ماشین سهیم باشه . الانم که هیچی نمیگه چون امید برگشت داره . قطعا هیچ کس از مالش راحت نمیگذره .

بعد هم  مملکت ما پر از زنان و مردان جنتلمن و با وجدان نیست . حالا شما اطرافت اینه خدا رو شکر .

و اینکه تجاوز فقط یک‌نمونه و نثال  کوچک هست 

الان زن داداش من به عنوان نامادری اونقدر به این بچه ها داره ظلم میکنه که تعریف کنم شاخ در میاری .

ایشون ظاهر موجه و خوبی هم داشت 

ولی والا نمیدونم چرا لین کاررا میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به محل زندگیتون داره. ما از اطراف اصفهانیم رسمه مهریه مقداری زمین یا خونه یا باغ باشه باید پدر ...

نه من یه خونه کوچیک ۵۰متری دارم شکر خدا سر پناه خودمو دخارمه از سرمم زیاده این مال مهریم نیست اینو خودمو بابام خریدیم بس مستاجری کشیدم و شوهرم بی فکر بود. 

و چه مسخره هم پرسیده میگه همکاری کسی هست بیاد برگیرتت وا یعنی من از الان بعدی رو باید انتخاب کرده با ...

والله .حرف مسخره ای زده 

انگار ما حیبونیم حتما باید افسارمون دست یکی باشه 

آفرین بهت دختررر .سر فرصت برای آینده ت به عنوان مادر مجرد تصمیم بگیر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اتفاقا من مددکار بهزیستی بودم و روزی هزار نفر با خوشبینی های شما میومدن که بچه هاشون تحت هر جور شکنج ...

عزیزم محل کار شما ایجاب میکنه آدمایی ک اتفاقایه بدی افتاده براشون بیان پیشتون ن آدمایی ک زندگیشون از خوشبختیه 

صد در صد ی آدم خوشبخت پولدار ک غرق در رفاهه نمیاد بهزیستی 

منم وکیلم و خیلی از خانوم هایی ک جدا شدن و دوستام هستن الان بهترین زندگیو تو ازدواج دومشون دارن و خیلیییی راضین ولی اتفاقی مشابه اتفاق شما تا حالا ندیدم 

پس اون ماله محل کارتونه قطعا 

دقیقااااا افرین به شما۸روز خونه و زندگی رو زهر مارمون کرده بودموقع زایمانم بچه داداشش اومده بود کلی ...

واقعا دوستمون راست گفت 

حرف زدن راحته مردا رو فقط باید عملشونو نگا کنی حالا نگا کن ببین عوض شده یا نه 

من نمیدونم این کار درسته یا نه اگه نخوای طلاق بگیر براش شرطو شروط محکم بزاری بعد عین نامزدا رفت و امد کنی ببینی درست شده یا نه میشه همچین چیزی  ؟

اولا احتمال زیاد داشتن یک ماشین و خونه باعث نمیشه یک زن جوون طلاق گرفته تنها بمونه .و خرج زندگی اینق ...

عزیزم بعضیا فکر میکنن آزار یعنی فقط تجاوز جنسی اون بچه تا آخر عمرش هزاران آسیب روحی و جسمی میبینه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اولا احتمال زیاد داشتن یک ماشین و خونه باعث نمیشه یک زن جوون طلاق گرفته تنها بمونه .و خرج زندگی اینق ...

اول اینکه این آقا تو این چیزا سهم نداره ماله خوده خانومه 

بعد شمایی ک خودت متوجه شدی اینقد ذاتش ممکنه کثیف باشه ک بعد جدایی هم زهر بریزه زیر ی سقف زندگی کنن ک سخت تره 

شوهرم سهمی نداشته تو خرید خونه و ماشین اگرم داشته خیلی ناچیز بوده بذار کم این که مقتی تو خونم چند سال زندگی کرده. خونه رو خودم و بابام خریدیم اونم پنت هاوس نیست یه خونه کوچیک نقلیه تو پایین شهر فقط یه سرپناهه که نخوام اجاره خونهبدم و اواره باشم. 

دقیقااااا افرین به شما۸روز خونه و زندگی رو زهر مارمون کرده بودموقع زایمانم بچه داداشش اومده بود کلی ...

ب همچین آدمی رحم نکن بندازش دور

نهایت خواست ی روز بیاد بچشو ببینه

با این مرد زجرکش میشی تا ابد مجرد بمونی باز بهتره این مرده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خب پدرش که با بچه مشکل ندارهاونباید بیشتر بده

نمیده اینقدر تو جدایی هم منو اذیت کرد عمدا پول نمیداد و اذیت میکرد و بیشتر از حق قانونی چیزی نمیداد میگفت طلاق همینه تا من خسته شم و برگردم. 

عزیزم بعضیا فکر میکنن آزار یعنی فقط تجاوز جنسی اون بچه تا آخر عمرش هزاران آسیب روحی و جسمی میبینه

فعلا ک یکی از دوستامون ک دارن تایپک میزنن مادر و پدرش طلاق نگرفتن ب خاطر ایشون و میگه اینقدر زندگی سخته کنارشون ک ارزویه مرگشونو میکنه 

پس فقط با طلاق آسیب میبینه؟ بدون طلاق ن؟؟

شما چی میدونی الان داره چی میکشه ک قضاوت میکنی ؟میگه آدما حرفایه ذهنشون اتفاقاییه ک برایه خودشون افت ...

زندگی تار و‌پودش پر از سختیه 

گارد نگیر 

اینقدرم دنبال تشپیق به طلاق کسیرکه یک دختر کوچولو داره نباشیم بهتره .

من سر سفره پدر و مادرم بزرگ شدم و مشکلی از این بابت نداشتم خدا رو شکر .

بهش گفتم درسته پدر و مادرت دعوا داشتند ولی از کجا معلوم بعد طلاقشون بهتر میشد .

موضوع تجاوز نا پدری فقط یک نمونه است . هزاران مشکل دیگه ممکن بود بعد طلاق بیاد سراغش .

فقط چند درصد مواقع طلاق به نفع بچه هاست