2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44319 بازدید | 706 پست
چه عجب یکی یاد بدبختیا من افتاد من اون شب فقط فرار کردم و اونم رفت تو خونه باباش درو بست اینقدر بی غ ...

اره دیدم تو اون تاپیک یه سریا سرزنشت کردن 

به نظرم هر چقدر تو مقصر باشی اصلا همه تقصیرا گردن تو بغلت بچه خودشون بود اصلا نمیفهمم و هنوز نمیتونم درک‌کنم‌چطور میشه همون‌موقع باید جون خودتو دخترتو برمیداشتی فرار میکردی  !🤦‍♀️

اره دیدم دفعه های قبل هر بار وقیح تر و پرروتر هم میشن.

در نهایت برد با توعه

رسیدی به دمش حق طلاق داری بچه رو داری مهریه هم که کمی گرفتی همین عالیه خیلیا هستن مث خود من آرزو حق طلاق و حضانت فرزند دارن آدم عاقل از یه سوراخ کن بار گزیده نمیشه میخاست درست بشه قبلا میشد خودت رو راحت کن مگه چه بار به دنیا میایم اونم بسوزونیم به پای مشکلات روانی اینا

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شکایت کردم برای ضرب و جرح بعدش نفقه ، مهریه ، استرداد جهیزیه

نفقه تون از چه تاریخی زدین ؟ بچه هم دارین؟ مهریه چندسکه و دوتا گواهی گرفتین اقدام از کجا بوده محضر عقدتون یا اداره ثبت اسناد

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
نفقه تون از چه تاریخی زدین ؟ بچه هم دارین؟ مهریه چندسکه و دوتا گواهی گرفتین اقدام از کجا بوده محضر ع ...

از تاریخی که عقد بودیم ، ولی گفتن از زمانی خونه نبودم حساب میشه.

بچه ندارم.

۱۰۰ سکه 

مهریه از محضری که عقد کردیم

نفقه دفترقضایی

۱۰سال ساختم و کنار اومدم و فرصت دادم کدوم عجله؟ مگه عمر چقدره؟

۱۰ سال با چی ساختی؟

معتاده یا مشروب خور؟

هوو داشتی ؟ دیدی یک زن دیگه رو عقد دائم یا موقت کنه یا با یک زن دیگه زندگی کنه؟

اگر هیچ کدوم از اینا نبوده طلاق نگیر،

این سه تا بچه ات بعدها دلیل محکم میخوان که بچه طلاق شون کردی...

دعوا بین زن و شوهر تو همه زندگی ها باید باشه باید سیاست زنانه یاد بگیری و با هم بسازید 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

دو روز بشیین یک جای خلوت با کسی مشورت نکن به ندای قلبت گوش بده و‌تصمیم نهایی بگیر .چه تصمیمت درست با ...

اره واقعا یه تصمیم بد هم حتی بهتر از بلاتکللیفیه دو دلی خیلی بده. 

به نیتت فا.ال ت.اروت آنلاین گرفتم این اومد ازش شات گرفتم‌ اگه عکسه و بطبع نوشته هام نیومد خودم دوبار ...

عزیزم ممنون چقدر بعضیاتون خوبید من خودم شغل اصلیم ف ال هست برا خودمم همش بد میفتهـ

عزیزم ممنون چقدر بعضیاتون خوبید من خودم شغل اصلیم ف ال هست برا خودمم همش بد میفتهـ

عاطی جان یه چیز جالب هم  

داشتم بهت فکر مبکردم مبخواستم بگم برگردی مثلا ممکنه باردار شی اونوقت ۱ بچه میشه ۲ تا بچه ( اصلا شاید ۲ قلو شد 

داشتم بهت فکر میکردم چشمن خورد به ساعت گوشیم ۰۵:۵۰ )  : 

در مبحث ساعت جفت : ۲ تا معنی داره 

یکیش : نسبت بهش مشکوکی ( ینی مشکوک نباش ) 

یکیش : از آب و آتش برحذر باش ( آب غرق میکنه ، آتش میسوزونه )

حالا ببین کدومش به واقعیت نزدیکه 

،،،،، مامانم به حرفی داره میگه برف از آب و آتش بهتره ( ینی تو برف باشی بهتر از اینکه تو آب بیوفتی غرق بشی ،یا تو آتش بیوفتی بسوزی ) آب ، آتش میکُشه ،،، برف نمیکشه سرما میخوره ولی نهایت نجات پیدا میکنه

حتی ینی انتخاب بین بد و بدتر باشه بد : برف ،،، بدتر : آب ، آتش 

( آب و آتش ینی خیلی باید استقامت و زحمت بکشی خودتو نجات بدی )

از تاریخی که عقد بودیم ، ولی گفتن از زمانی خونه نبودم حساب میشه.بچه ندارم.۱۰۰ سکه مهریه از محضری که ...

چقدر اقدامات هاتون اشتباه انجام داشتین ،زمانبر میشه ،بعدش ترک منزل به ضررتون هست عدم تمکین میخورین ،خدا شکر بچه ندارین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
میگه تو دلم مونده چی میشد یه فرصت دیگه میدادی چقدر سنگدلی واقعا این دفعه ریگه من سفت و سخت پای این ط ...

اگر بهش فرصت ندی خیلی زود بعد طلاق پشیمون میشی...

دور و برم مطلقه پشیمون و افسرده زیاد دیدم تو همین نی نی سایت هم زیاد دیدم 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

مطمعنید؟

بله، تو فامیل ما دو تا دختر خیلی زیبارو بودن که فکر میکردن بعد طلاق سریع خواستگار خوب براشون میاد و ازدواج میکنن، و وقتی اینطور نشد کلی افسردگی گرفتن