2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44362 بازدید | 706 پست

عزیزم بزار من یه تجربه از مادربزرگم بهت بگم 

منم وقتی می خواستم طلاق بگیرم بابام مخالف بود خیلی هاهم می گفتند برگرد بخاطر دخترت 

ولی این مادربزرگم که ما بهش میگیم بی بی گفت نه اصلا و ابدا برنگرد این بی بی ما تو جوونیش یه شوهر خییییلی ظالم داشته که یه بار سر یه قضیه ای بی بی رو از انگشت شصت پاش به یه میخ طویله سروته می بنده و باچوب کتکش میزنه بی بی یه شب تو همون حالت سروته میمونه فرداش اون انگشت شصت کنده میشه و با سر می خوره زمین و بیهوش میشه بعدش اون زمان که دادگاه و اینا نبوده میره پیش ریش سفیدا و میگه طلاق منو از این طرف بگیرید حالا بی بی بهم گفت شوهرم ۷تا قرآن رو روی هم گذاشت و در حضور ۲۰نفرشاهد دستشو گذاشت رو ۷تا قرآن و قسم خورد که دیگه هیچ آزارو اذیتی نمی کنه و منم باهاش برگشتم خونه اما همین که پامو از درخونه گذاشتم داخل درو بست و یه چوب برداشت گفت خوب حالا واسه من هار شدی و ریش سفیدارو جمع می کنی و ۷سال دیگه که باهاش زندگی کردم همش کینه ازم به دل گرفته بود و زندگی رو برام از قبل بدتر کرد 

بی بی طبق این تجربه ی خودش بهم گفت حالا که کارت به دادگاه و قاضی کشیده و شوهرتو زندانم انداختی به هیچ وجه برنگرد که اگه برگردی اون فقط به فکر تلافی هست و یه بلایی سرت میاره 

حالا توام از تجربه ی بی بی  من درس بگیر

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

این درست نمیشه کاراشو کردی و دیگه تمومه دیگه فرصت نده

بدبختی واقعیت همینه. درست بشو نیست الکی خودمو گول میزنم اگه فکر کنم درست میشه این خیلی اخلاقاش تو ذاتشه نمیشه کاریش کرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی واقعیت همینه. درست بشو نیست الکی خودمو گول میزنم اگه فکر کنم درست میشه این خیلی اخلاقاش تو ذا ...

🥲🥲🥲

همسر منم همینجوریه بد دهنه دست بزن داره و خیلی اخلاقای گوه دیگه ولی آدم نمیشه تربیتش همین مدلی بوده

بازم فرصت بهش بده چون بهش وعده دادید اومده حق طلاق داده به امید حرف تو اون اقدام کرده باز یه فرصت دیگه بهش بده شاید خدا خواست و اصطلاح شد شد همونی ک خودت میخوای فرصت رو بده اگر نقض کرد حق طلاق داری دیگه یا خیال راحت بدونه غذاب وجدان ک نامردی کردم حرف زدم عمل نکردم همه چی میوفته گردن نقض اون خودم مطمعن تر میشی ک نمیشه جدا میشه البته انشاالله رو حرفش هست و اصلاح میشه دخترت گناه داره 

مطمئنی با طلاق دنیات بهتر میشه؟

دنیای دخترت چی؟

مردای خیلی بهتری صف کشیدن برات؟

به نظرم بخاطر دخترت برای درست شدن زندگیت بجنگ شده با همه دنیا بجنگ 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم شرط بزار اول دوتایی برید مشاوره و روند درمان رو شروع منبد

خودتم جداگونه با دوتا مشاور یکی خانم و یکی آقا که هردو حاذق و حرفه ای باشن و بی طرف نظر بدن مشورت کن، اگه دیدی فایده داره یک سال بهش فرصت بده

از اون طرف با وکیل مشورت کن که حق طلاق بلا عزل باشه یعنی آقا نتونه باطل‌ کنه

اگه اوکی شدید به خاطر بچت ادامه بده، برای دخترت بهتره جدا نشی به شرطی که خودت آسیب نبینی و شوهرت هم اصلاح و درمان بشه

I will always love you❤️💖💗