2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44383 بازدید | 706 پست
نه خیلی امنیت جونی نداریم باهاش بار اخر روانی شده کتک کاری کرده چیز شکونده کلی به بابام فحش داده اوم ...

من در اصل زندگی شما نیستم و نمیخوام قضاوت کنم ولی اگر طبق گفته هایی که میگید همچین آدمی باشه فرصت دوباره اشتباه محض و افسوس فراوان واسه شماست

این آقا ذاتش همینه و تغییر نمیکنه 

فقط دو هفته خوب و سر به زیره و دوباره کم کم شروع میشه رفتاراش

فقط یک درصد فکر کن دوباره باردارشی و دفه بعد با دوتا بچه دنبال حضانت و وکیل طلاق

اگه الآن آرامش دارید آرامشتو با هیچی عوض نکن

ولی عاقلانه تمومش کن

چرا دیگه دارم شکایت کردم ازش.

اها این مطمعنم حق طلاق بعد این شکایت تون داده ،نتیجه دادگاه تون بعدش هم حقوقی هم کیفری؟ صورتجلسه ۱۱۰ و شکایت در کلانتری هم داشتین؟ ،داره بازی تون میده حواستون باشه حق طلاق داده و میخواد برگردین فقط بابت رضایت این ها میخواد بیخیال بشین تموم بشه فریب نخورین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در اصل زندگی شما نیستم و نمیخوام قضاوت کنم ولی اگر طبق گفته هایی که میگید همچین آدمی باشه فرصت دو ...

دقییا همینه که گفتی اتفاقا فکر باردار کردنم هست برا نگهداشتتنم تو نقشه هست در اصل اون یه روانیه از چشمهاش من اینو میفهمم و فقط، ممکنه موقت خوب بشه یا نقش بازی کنه همیشه همین بوده و رفتاراش تو ذاتشه دست خودش نیست و تغییر نمیکنه. خب عاقلانه چطوری؟ 

دقییا همینه که گفتی اتفاقا فکر باردار کردنم هست برا نگهداشتتنم تو نقشه هست در اصل اون یه روانیه از چ ...

اینکه یه مدت از راه دوستی دست به سرش کنی و یه کاری کنی خودش وا بده و آتو بده دستت که باهات لج نندازه بلایی سرت بیاره 

و اینکه سریع پیگیر طلاق نشی

یه مدت نباشی مسافرتی پیش خانواده ای  جایی

و اینکه راهی به خونت نداشته باشه

فرصت آخرو بده بهش فکر نکن کسی پیدا میشه برای دخترت پدری کنه  تو که حق طلاق داری پس ببین جبران میکنه برات خدا بنده هاشو میبخشه هر گناهی کنیم پس تو هم بار آخرو برو نذار تو دلت یه روزی بگی کاش برمیگشتم و امتحان میکردم

فرصت آخرو بده بهش فکر نکن کسی پیدا میشه برای دخترت پدری کنه تو که حق طلاق داری پس ببین جبران میکنه ...

از همینم حیلی میترسم که بعدا همش بگم نکنه بار اخر باید فرصت اخرو میدادم و خوب میشد البته قطع امید کردم ازش ولی خب به خاطر بچم. 

اره ولی مادرش بدجور دست تو جادو داره هی یه کاری میکنن من دو دل میشم خودشم بهم حس عذب وجدان میده.

حرز کبیر امام جواد ع ( طبق مزاج اختری ) تهیه کن و ببند به بازوی راستت ( بازوبند ، ) اگر بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) 

روز بستن حرز روز نحس نباسه ( ایام قمر در عقرب و اینا ) 

این حرز جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قدیمی ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت داره

نه اصلا بد نبود .همه اون عیب ها رو همه دارن

کی گفته همه اون عیب هارو دارن؟یعنی همه ی مردا بد دهن و دست بزن وبچه ننه و...هستن؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
نه خیلی امنیت جونی نداریم باهاش بار اخر روانی شده کتک کاری کرده چیز شکونده کلی به بابام فحش داده اوم ...

براش شرط بزار بره روانپزشک و دارو مصرف کنه چون میگی اینقدر دوستت داره شاید درست شد

همه از دید خودشون به قضیه نگاه میکنن الان همه حق رو به شما میدن میری طلاق و همه چی تموم و به بچه طلاق اضافه میشه یه زمانی بچه دار شدی آرزوت بوده مثل همه مادرا بود بزرگ بشه خوشبخت بشه ولی خودت داری زندگی رو براش سخت می‌کنی خواهشاً به حرف کسی گوش نده خوب و بد شوهرتون رو بسنج بعد تصمیم بگیر هم بجای خودت حرف بزن با خودت هم جواب بجای شوهرت میفهمی ۱۰۰ درصد اون مقصر نیست هر کنشی واکنشی داره زندگی سخته بساز همه چی ب وقتش اتفاق می‌افته