2777
2789
منم حدود ۴۰۰ _۵۰۰ گرم دارمتا حالا وزن نکردمولی خوشحال نیستم ،زندگیم گوه در گوهه

وزن مشکلات مردم یکیه ،فقط نوعش فرق داره .. چه دارا باشی و چه نباشی. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
طلا فروش چیزی ازتون نگرفت فقط موند نگاه کرد تا شما معامله کنید ؟ چطور متوجه شد طلای اصل هست و ناخالص ...

بعضی از طلاهای دیوار فقط آلیاژ روش طلا است ، اصطلاحا ممکنه مغز طلا فلز دیگه باشه . اینو یک وکیل گفت که جریان مراجعه کننده اش بود . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که فقط دو تا انگشتر نقره دارم با حسرت اومدم توی این تاپیک

آن شا الله ب مرور میخری

مادرشوهر خواهرم اینقدر طلا داره که یه بار شوهرش گفته طلاها بفروشه میتونه یه سه چهار طبقه بهترین جای شهر خونه بخره یه گردنبند برلیان داره مال ۴۵ سال پیش زمان ازدواجش هنوز نگه داشته ولی خودش تو یه خونه قدیمی ته بن بست پایبن شهر نشسته حاضر نیست بفروشه هفتاد سالشه و طمع داره

بعضیا فقط بلدن جمع کنن لذتش نبرن

باخنده بگو بدل بود

نه بابا...بگه بدل بود که فردا تو زندگیش طلا بخاد شوهرش میگه یادت رفته خونه بابات بدل مینداختی که ادعای طلا داری؟؟؟ تو که ب بدل عادت داری که...

از این جور حرفا و سرکوب ها

چشم به راه...
منم تصمیم دارم در بیارم روز عقد بهم بدن البته نصفشو نصفشم باهاش حلقه بگیرم براش و کم و کسر جهیزیه رو ...

هرگز طلا برای جهیزیه نفروش خرید جهیزیه و وسایل زندگی وظیفه مرد است. مگه مردها موقع طلاق مهریه میدن که خانم ها مسابقا خرید جهاز میذارن

طلاهات بذار حتی شده یک سویت کوچک به اسم خودت بخری ارزش داره. 

مردهای امروزی خیلی دنبال خوشگذرونی هستن 

مالت سفت بچسب که اضطراب بی سرپناهی آینده رو نداشته باشی

اگر هم حرف جهیزیه شد بگو وطیفه مرد که وسایل خونه اش رو تامین کنه

روی عزت نفس و اعتماد بنفست کار کن تا کسی جرات نکنه چپ بهت نگاه کنه

همین حالا ازش بخواه وسیله بخره و با اعتماد بنفس و بدون خجالت

اگر هم شیربها گرفتید از همون پول شیربها بخر و اضافه از پول شیربها حتی یک ریال هم نخر

داشتیم صحبت میکردیم گفت به نظرت طلا بفروشم خونه بگیرم؟ موندم اصن گفتم چند گرم داری گفت ۸۲۰ گرم دارم ...

یعنی سالی ۱۰۰گرم خریده!!!باور نکن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چون الان مستاجرم ناراحتم حیف طلاهایی ک ذره ذره توی مجردیم جمع کرده بودمخدا لعنت کنه مادرشوهرمو ک گفت ...

خب مگه باغ بده عزیزم؟ 

برو واسه خودت کیف کن اگه خونه ویلایی نداره کم کم توش ی خونه ویلایی خوشگل بنداز درختای میوه گل و گیاه دوستای ماهمین کارو کردن. چهارروز دنیا واسه خودت خوش باش افسردگی چیه .من باشم باغو ترجیح میدم به طلا

یعنی سالی ۱۰۰گرم خریده!!!باور نکن

😂 عزیزم سالی صد گرم زیاده؟؟؟؟؟  اونم برای مردی که شغل ازاد داره ؟

خوابی گلم ، من کسی رو میشناسم تو ماه میتونه ۸۰۰گرم طلا بخره این بنده خدا که توی ۸سال خریده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خدا لعنت کنه اون دزدی که اومد خونه ما و سال ۹۷،از من۲۷۰گرم طلا برد ....🥲💔 

البته خدا برای من جبران کرد ولی اگه اون ها بود الان یه کلی فرقش بود 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منو جاریم همزمان عقد کردیم من یه گوشواره داشتم اون کلی النگو پابند و اینا هی برادر شوهرم و مادر شوهر ...

آخی دلم خنک شد🤣🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬