2777
2789
اره ولی قطعا طرف محکوم شه باز از راه دیگ‌مطمنم شکایت مبکنه مثلا احتمال داره این سری قلع وقم بخاد شکا ...

چقدر اذیت تون کردن پس ، دوتا شاهد ببرین حتما روز جلسه تون تموم ک شد اعاده حیثیت و خسارت داشته باشین دیگه ادب میشه کسی اذیت نکنه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم همین حس دارم ان شا الله ک تجدید نظر رای بدوی تاییدکنهحالا تاببینیم خداچی مبخاد

به امید خدا ب نفع شماست و بلا هم دور بشین اینجور ادما اذیت دارن و سمی هستن 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
به امید خدا ب نفع شماست و بلا هم دور بشین اینجور ادما اذیت دارن و سمی هستن

اخه اون بیچارم حقشو میخاد ها 

ولی مشکل از اینه ک اون صاحب زمین ما وایشون یکی بوده موقه فروش چ قصدی داسته اشتباهی صورت گرفته نمیدونم 

کلا زمین‌کمتره 

چ سمتی تو شرکت نفت دارع؟ منم خواهد شوهرم شوهرش مدیر ی قسمتی هست و الکی میگه چیزی نداریم

خواهر شوهرت برا خودش گفت 

اگر سابقه نزدیک ده سال داره باید بگم الان حداقلش یه خونه خوب و ماشین خوب و کلی طلا دارن باتوجه به اینکه مدیره قسمتی هست پس سابقش بالاتر و احتمالا رسمی هست الان چند ملکو دارن داره اینجور میگه که تو چشم نباشه یا اینکه خدا زده هست و ناشکر 

سلام‌طلا دس دوم‌ بخر دیوارپره ولی باید حتما ببری طلافروشی ک طلابودنش تاییدکنه پولو بدی طلارو همونجا ...

طلا فروش چیزی ازتون نگرفت فقط موند نگاه کرد تا شما معامله کنید ؟ چطور متوجه شد طلای اصل هست و ناخالصی نداره دستگاهی دارن؟ 

به نظرم 800 گرم اونقدرا هم زیاد نیست که کابرا تعجب کردن

من کسی رو میشناسم که حدود دو سال عقد بود،. در طی دو سال شوهرش براش 500 گرم طلا خرید (سالی 250 گرم) 

البته خب به مناسبت عقدش خیلی ها انگشتر و گوشواره دادن

و اونایی هم که پول دادن، باهاش طلا خرید. 

چون خود پسر خونه و ماشین داشت. 

بلافاصله بعد از عروسی هم 500 گرم طلا رو فروخت

الانم طلا زیاد داره(مجدد خریده) شاید به 800 گرم اینا رسیده باشه 

بعضیا دروغ میگن. اصطلاحا دروغ فاکتور نمیندازه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...