2777
2789
به نظرم 800 گرم اونقدرا هم زیاد نیست که کابرا تعجب کردنمن کسی رو میشناسم که حدود دو سال عقد بود،. در ...

خب برا شماهایی که فک و فامیل ایلان ماسک اینا هستین ، این مقدار طلا زیاد نیست

ولی برا ۹۰ درصد جامعه خیلی زیاده  !!! 

یعنی انقدر فهم این موضوع براتون سخته که چرا کاربرا تعجب کردن ؟؟؟؟

بخاطر اینکه ؛

۱ با ۱  فقط تو ریاضی برابره !

همه مثل هم نیستن !

یکی از درد نداری نمیتونه یه انگشتر ۲ گرمی برا عشقش بخره ؛  

یکی هم ۸۰۰ گرم طلا به قول شما براش چیزی نیست و به قول شما نباید باعث تعجب بشه !

(یکی را میدهی صد ناز و نعمت ؛ یکی را نان جو آلوده در خون )

منم زمان مجردی 700 گرم داشتم.. اکثرشونم مادربزرگم با حقوقش برام گرفته بود.. خودش زن پولداری بود نیازی ب مستمری نداشت.. هر چی مستمری پدربزرگمو میگرفت برای من طلا میخرید... بعدها ک بزرگ شدم خودمم در حد قابل توجهی پول ماهانه مامانم بهم میداد جوری ک حقوق کارمندی دو میلیون بود ولی من ماهی 5 تومن دستم میومد.. هر چی پول داشتم بیشترشو میدادم ب طلا... ولی یه روزی همشو فروختم فقط ب 80 میلیون تومان.. همشو خرج یه وکیل خیر ندیده در خارج از کشور کردم آخرشم هیچ گوهی نخورد.. کاش زنداداشت چشم نخوره مثل من و بتونه کاری از پیش ببره با طلاهاش.. اینجوری ک شماها حسرت طلای اونو کشیدید بیچاره میشه دور از جونش... منم دخترعموهام چشمم زدن ک بیچاره شدم.. هرجا میرفتم متلک میگفتن کی لباس طلا میخری!! اینقدر چشم دوختن ک پوچ شدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برا شماهایی که فک و فامیل ایلان ماسک اینا هستین ، این مقدار طلا زیاد نیستولی برا ۹۰ درصد جامعه خی ...

۸۰ گرم هم زیاد چ برسه به ۸۰۰

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بعضیا دروغ میگن. اصطلاحا دروغ فاکتور نمیندازه.

من رفیقم سه کیلو طلا داشت یه کیلوشو فروخت از بهترین نقطه شهرمون برای خودش از شوهرش ک بساز بفروشه سه واحد گرف ب اسمش... الانم دو کیلو داره.. ولی اینقدر پولداره ک این دو کیلو طلا براش هیچیه... البته بخاطر یهو پولدار شدنش زیادی هم خودشو گم کرده.. خیلیا واقعا لیاقت پولدار شدنو ندارن... 

من رفیقم سه کیلو طلا داشت یه کیلوشو فروخت از بهترین نقطه شهرمون برای خودش از شوهرش ک بساز بفروشه سه ...

چ جوری پولدار شد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چ جوری پولدار شد

خودش از خونواده متوسط ب پایین بود... ولی چون خوشگل بود زن یه پسر پولدار شد ک شوهرش بساز بفروش موفقی هس... مثل ملکه ها زندگی میکنه.. خدا بیشترش کنه ولی لیاقت پولداریو نداره.. تا قبل از اینکه ازدواج کنه همش آویزون پسرفامیل ما بود ک پول ازش بکنه و تیغش میزد و عمیشه آویزون من بود ک ببرمش کافی شاپی رستورانی جایی... الان ک پولدار شده جواب تلفن منم نمیده... 

با حرفتون موافق بودم تا اونجا که گفتید قحطی...!!! میدونی قحطی یعنی چی ؟ خدا کنه ندونی و خدا کنه هیچ ...

دوست عزیز

به خشکسالی و از بین رفتن منابع آبی قحطی یا در معرض قحطی قرار گرفتن

امیدوارم وضع کشورمون بهتر بشه

ولی واقعیت رو نمیشه انکار کرد

طلا هیچوقت پایین نمیاد چون یه ارز جهانیه و بااین تورم نهایتا هزارتومن میاد پایین و سال دیگه چندمیلیو ...

منم طلای آب شده خریدم از همون لحظه دست خودمه متوجه منظورت نشدم که دست طلا فروشیه ینی چی اولین باره شمیدم

طلا هیچوقت پایین نمیاد چون یه ارز جهانیه و بااین تورم نهایتا هزارتومن میاد پایین و سال دیگه چندمیلیو ...

ماشالله خیلی به طلافروشت مطمینی اینقدرطلاپیشش گذاشتی من ابشده میخرم تثنهایتش یک هفته پیش طلافروش باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖