2777
2789
خب عزیزم چه اشکالی داره پاره تنت با زحمت شما به آرزوهاش برسه؟

من معتقدم آدم ها مثل گیاهان ریشه دارن 

اگه از ریشه جدا کنی می‌پوسن حتی اگه بهترین جای دنیا بذاری...🥺

کلا من با مهاجرت و دوری از خانواده مشکل دارم

عزیز تر از پدرمادر فرزند بابقیه اعضای خانواده تو دنیا مگه کیه واسه آدم

حتی شهر دور هم دوست ندارم چه برسه به کشور دیگه

هیچ پول و مقام و قدرتی جای آغوش پدرمادر نیس

شعار نیس بخدا خودم شهر دیگه هستم یه شهر خیلی بهتر از شهر خودم ولی واقعا پشیمونم  ده ساله هیچ امکانات و قشنگی جای شهر و خانواده خودمو پر نکرده برام

خیلی از مهاجرا با من هم عقیده هستن ولی خب متاسفانه راه برای برگشت نیس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمها من حدود ۱۳ تومن مول دارم به نطرتون ببرم یک گرم طلا بخرم مثل یه اتگشتر یک گرمی چیزی یا ...

طلا

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من معتقدم آدم ها مثل گیاهان ریشه دارن اگه از ریشه جدا کنی می‌پوسن حتی اگه بهترین جای دنیا بذاری...🥺 ...

کاملا با حرفتون موافقم اتفاقا منم به اون دوستمون ریپلای زدم گفتم اینکه نشد عاقبت بخیری اینهمه جمع کرد که عزیزش برای همیشه ازش دور باشه مگه آدم چقدر زنده هست که بره اون سر دنیا تو غربت زندگی کنه و از عزیزان دور باشه تنها بدون هیچ پناه و نقطه امنی 

حالا شما خوبه تو کشور خودتی بالاخره ماهی یا دو سه ماهی یبار اگر دور باشی عزیزانت رو میبینی ولی رفتن عزیز به کشور دیگه عین مردنه اونه دور از جون برا خانوادش چند سالی یبار دیدن عزیزان مزخرفتر از  این نمیشه 

منم دقیقا به همین خاطر خواستگاری داشتم سوئد زندگی می‌کرد ردش کردم 

کاملا با حرفتون موافقم اتفاقا منم به اون دوستمون ریپلای زدم گفتم اینکه نشد عاقبت بخیری اینهمه جمع کر ...

درسته

اتفاقا خیلی ها رسیدن به این حرف و من حس میکنم از اون موج مهاجرت مردم یکم کم شده ولی خب بازم خیلیه

یه دوره هرکس از جاش دراومد تصمیم مهاجرت گرفت دیگه فکر نکردن مصایبشو

من الان تو این تهران که هستیم خیلییی نسبت به شهر کوچیک خودمون امکانات و...هست ولی بازم میگم برگردم عقب میمونم تا آخر عمر همونجا 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

درستهاتفاقا خیلی ها رسیدن به این حرف و من حس میکنم از اون موج مهاجرت مردم یکم کم شده ولی خب بازم خیل ...

مهاجرت کم شده چون ارزش دارایی هامون خارج کشور کمتر شده بخاطر ارزش پول افتضاحمون

بهترین خونه و ماشین اینجا یه خونه ی متوسطم تو کشورای دیگه نمیشه

و پذیرش مهاجر ایرانی به شدت سخت شده و تقریبا هیچ کشوری به مهاجر ایرانی اقامت نمیده

وگرنه هر کس یکم فکر کنه متوجه میشه با این وضع مزخرف اقتصاد و جنگ و قحطی تو ایران مهاجرت بهترین راهه

مهاجرت کم شده چون ارزش دارایی هامون خارج کشور کمتر شده بخاطر ارزش پول افتضاحمونبهترین خونه و ماشین ا ...

من با دلیل مهاجرت کار ندارم اره شاید به صرفه هست

مدلم یه طوریه که نون خشک اینجا بخورم ترجیح میدم به هرچیز خوبی که اونجا هست

بالا هم توضیح دادم کامل

گفتم غرق درنعمت هم باشی اونور بازم نمی ارزه

حالا هرکس طرز تفکر خودشو داره 

ینفر نزدیک نه میلیارد داره ینفر عین من لنگ پونصد میل تومنه

عزمزمم خدا به زن داداش اسی برکت بده و انشالله پول شماهم جور شه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
درستهاتفاقا خیلی ها رسیدن به این حرف و من حس میکنم از اون موج مهاجرت مردم یکم کم شده ولی خب بازم خیل ...

الهی هر جا هستی دلت شاد و تنت سلامت باشه 

من یوقتی دوست داشتم ازدواج کنم برای چند سالی  برم شهری دیگه اما کشور دیگه هرگز 

اتفاقا اکثر خواستگارام هم شغل خوب داشتن تو شهر دیگه چند بار پیش اومد که تا پای عقد میرفتیم به هم می‌خورد اما قسمت شد ازدواج کنم تو شهر خودم بعد که بزرگتر شدم دیدم اصلا من آدمی نیستم یه بتونم حتی تو شهر دیگه زندگی کنم برای دو سال 

و خدا اینو میدونسته و اینجور قسمتم کرده ولی من اونموقع ناآگاه بودم 

شاید خدا به شما و توانایی‌ شما دیده که همچین ازدواجی قسمتتون کرده یعنی گاهی این دور شدن هم قسمته آدم هست و آدم نمیشه با قسمت بجنگه حقیقتا 

اما اینکه کسی بخواد دو کیلو طلا جمع کنه به قصد مهاجرت دخترش به کشور غریب که چندین سال نبیندش و بغلش نکنه واقعا دوراندیشی نیست