2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه وام خونگی مینوشتیم دو سال پیش دو‌سه بار تا اسمش در میومد میگفت میخوام طلا بخرم ولی من فکر نمیک ...

منه بی عقل هم اگ طلای بی اجرت میخریدم الان حداقل ۵۰۰ گرم طلا داشتم ولی همه پولامو دادم پای طلای بااجرت و گرم پایین

دوست مامانم یه دختر ۲۳ ساله داره همین چند روز پیش به مامانم میگفت هیچوقت با خودت فکر نکردی دختر من ب ...

چه بد بفروشه و مهاجرت کنه.....

صد سال دلم نمیخاد واسه همچین کاری برا دخترم طلا پس انداز کنم

فک کن داره تنت بخاد ازت دور بشه☹️

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

والا من روز نامزدی هم دستم بود درآوردم مامانم عوض کنه کادو بده بهم روز عروسی یکسال و نیمه عقدم کسی ه ...

شوهر منم نپرسید نگه داشت بعد از سه سال زندگی پرسید 

مشخص بود خیلی وقته تو دلش گیر کرده 

نکبت زاده

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

سلام خانمها من حدود ۱۳ تومن مول دارم به نطرتون ببرم یک گرم طلا بخرم مثل یه اتگشتر یک گرمی چیزی یا ...

سلام‌طلا دس دوم‌ بخر دیوارپره ولی باید حتما ببری طلافروشی ک طلابودنش تاییدکنه پولو بدی طلارو همونجا بگیری

من خودم بالای ۵۰

۶۰گرم‌از دیوارخریدم 

ای کاش اون موقع ها طلا ارزون بود بجای ریخت و پاش های الکی طلا ذخیره میکردیم🤕

خود خرمم سال ۹۶ ۴۰ تومن پولو بجای سکه خریدن گذاشتم بانک پولو میریختم تو فاضلاب اینقد نمیسوختم 

من پونصد‌گرم داشتم. فروختم ماشین گرفتیم، یه خونه با کلی وامو قرص و بدهی. نگه داشته بودم الان میتونست ...

منم ۲۰۰ گرم فروختم ی زمین خریدم الان اگه داشتم ۲ میلیارد پول طلاها بپد اما زمینم همون نرخ سه سال پیش هست

خونه هم ندارم🥲🥲🥲🥲

سلام‌طلا دس دوم‌ بخر دیوارپره ولی باید حتما ببری طلافروشی ک طلابودنش تاییدکنه پولو بدی طلارو همونجا ...

بخام بخرم از معازه هم میدونم  کجا داره میرم میخرم پس طلا بخرم دیگه

من به این بنده خدا گفتم نگه دار ای بابا ‌نکنه بیاد پایین تقصیر من بدونه

طلا هیچوقت پایین نمیاد چون یه ارز جهانیه 

و بااین تورم نهایتا هزارتومن میاد پایین و سال دیگه چندمیلیون میره بالا 

منم هشتصد گرم طلا دارم ولی با شوهرم باهم داریم و فقط فاکتور داریم چون طلای آبشده اس و دست طلافروشه و فاکتور فقط داده بهمون

یه کیلو طلا الان دیگه چیز خاصی نیست 

اگه کسی از اول زندگیش هی خریده باسه ‌ و نفروخته باشه میرسه به یه کیلو 

داداشت کجاست؟