2777
2789
تا سه نفر کارشناش در خواست میشه داد ،بستگی ب نتیجه جواب کارشناس در تجدید نظر داره

سه نفره ب نفع خوانده نطر داده

حالا اینا دوباره میگن ن اشتباه کردن دوباره درخواست دادن

ی وکیل میگف تجدید نظر خیلی کم احتمال داره ک بخاد دوباره ب نفع خواهان ...

چون بایدهمون موقع ک نطزکارشناس،قبول نداشتن درخواست مجدد کارشناس ۵نفرمیدادن ولی ندادن 

حالا ک رای صادرصده 

باز درخواست دادن

ح

اها تو فاکتور خود طلافروشی ننوشته برات؟وزناش چقده؟برو ازش بپرس خب

آره دوست داداشمه 

منم اصن نرفتم 

همرو با جزییات نوشتع ک مثلا فلان طلا (اسم اون کارگاه طلا سازی رو طلا اب شده حک شده)با فلان وزن

مهر زده 

ولی چرارو برگه خودش نننوشته حای سوال بود برام

برم‌بازارحتما میپرسم‌از طلافروش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه نفره ب نفع خوانده نطر دادهحالا اینا دوباره میگن ن اشتباه کردن دوباره درخواست دادنی وکیل میگف تجدی ...

الان شما سمت خوانده هستین یا خواهان؟ 

اگ به ضررتون شده حکم تجدید نظر  واخواهی و اعاده دادرسی و فرجام خواهی  نسبت به رای بدین 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
تا سه نفر کارشناش در خواست میشه داد ،بستگی ب نتیجه جواب کارشناس در تجدید نظر داره

تاسه نفره ن 

تا هر وقت ک طرف معترص باسه میشه درخواست داد

۵نفره

۷نفره

و.... ولی پولش خیلی زیاده هر سری

الان شما سمت خوانده هستین یا خواهان؟ اگ به ضررتون شده حکم تجدید نظر واخواهی و اعاده دادرسی و فرجام ...

ن خواندم 

فعلا رفته تجدیدنطر ولی هنو رای تجدیدنظرنیومده اون بیاد دیگ قطعیه 

من خواستم‌بدونم چقد احتمال داره دوباره کارشناس بخان بفرستن 

چون تو دادگاه بدوی خواهان‌موظف بود ک اگ ب نسبت رای کارشناس اعتراص داشت درخواست کارشناس مجدد میداد ک نداده

حالا رای دادگاه بدوی ب ضررش اومده 

باز دنبال بهونس ک ‌..

تاسه نفره ن تا هر وقت ک طرف معترص باسه میشه درخواست داد۵نفره۷نفرهو.... ولی پولش خیلی زیاده هر سری

هروقت نه تا ۲۰ روز از حکم و تجدیدنظر هم یک هفته ،اره هزینه کارشناس ۳ و ۵ و ۷ زیاد میشه ،ولی اگ به نفع تون شد میتونین دادخواست حقوقی خسارت وارده بعد نتیجه حکم داشته باشین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
منم حدود ۴۰۰ _۵۰۰ گرم دارمتا حالا وزن نکردمولی خوشحال نیستم ،زندگیم گوه در گوهه

مشکلات زندگیت احتمالا ربطی به اوم مقدار طلا نداره..

نمی‌بود هم ممکن بود این مشکلات رو داشته باشی‌..

باز خداروشکر هست، خودش پشتوانه مالی محسوب میشه✨️

ماکارون هستم:)

ن خواندم فعلا رفته تجدیدنطر ولی هنو رای تجدیدنظرنیومده اون بیاد دیگ قطعیه من خواستم‌بدونم چقد احتمال ...

حکم‌تجدیدنظر به نفع شما هست پس ،اگ فرجام خواهی نداشته باشن برای تجدیدنظر مشکلی نیست دیگه بهونه ای نمیتونه داشته باشند

هروقت نه تا ۲۰ روز از حکم و تجدیدنظر هم یک هفته ،اره هزینه کارشناس ۳ و ۵ و ۷ زیاد میشه ،ولی اگ به نف ...

اره ولی قطعا طرف محکوم شه باز از راه دیگ‌مطمنم شکایت مبکنه مثلا احتمال داره این سری قلع وقم بخاد شکایت کنع

نمیخام‌خسارت بگیرم جری نشه😅

فعلا ک اومده تصرف عدوانی شکایت کرده ک ان‌شا الله رد میشه

ب دروع تو درخواست زده ک ما ب خوانده تدکر دادیم وایشدن توجه نکردع و....

دگدرصورتی ک دوسال بعدتصرف ما سر وکلش پیدا شد 

زمینای اومنطقه معلوم نیس طرف چجورفر خته

منطور ما واقعا اگم‌چیزی هس هیچچچ اطلاعی نداشتیم طبق قولنامه خریدیم‌ساختیم

منم دوباره تو تبادل دادگاه تجدی نطر زدم ک ما دوسال تصرف کرویم‌هیچ کسی نیومده بعد دوسال و....

حکم‌تجدیدنظر به نفع شما هست پس ،اگ فرجام خواهی نداشته باشن برای تجدیدنظر مشکلی نیست دیگه بهونه ای نم ...

من خودمم همین حس دارم ان شا الله ک تجدید نظر رای بدوی تاییدکنه

حالا تاببینیم خداچی مبخاد