2777
2789
عنوان

تصور من از زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 167 پست
اولا که مراقب حرف زدنتون باشید ادبیات هر شخص نشون دهنده شخصیت و خانواده ای که داخلش بزرگ شده هست ثان ...

ببخشید که میگم شما اصلا معنی حرف رو متوجه نمیشی پس بهتره بحث رو ادامه ندم این یه بحث کلی در مورد مسئولیت ازدواج بود شما از ثمره عشقت صحبت میکنی و میزنی به بی راهه چون متاسفانه جواب منطقی نداشتین بدین 

شب خوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید که میگم شما اصلا معنی حرف رو متوجه نمیشی پس بهتره بحث رو ادامه ندم این یه بحث کلی در مورد مسئ ...

به سلامت

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

نه اینطوری نیستن همشون ولی من تصورم اینطوریه از زندگی متاهلی ینی اینکه میگن آخ تو بغلش گرم میشی و حس ...

زندگی مشترک مثل یک حساب بانکی مشترک هست.  هر دو باید حساب رو پر کنند و برداشت هم نباید بیشتر از واریز باشه.  این حساب رو مالی در نظر نگیر.  متظورم احساسی و مسیولیتی و...  هست. هر دو وظایفی دارن و کسی قرار نیست تا ابد یکی رو بغل کنه و حمایت کنه.  بدون اینکه چیزی دریافت کنه.  مثلا اگر اون طرف یه لطفی در مورد خانواده همسر اتجام داد،  بگه حمالی ننه اش.... 

میرم الان پشت کنکوریم دارم برای دندون پزشکی میخونم . انشالله .همچنین برا شما . ن تنها ازدواج که فک ک ...

ممنون عزیزم

ان شاالله به همه آرزوهات برسی

اتفاقا دخترخالم داره تخصص میخونه و تازه ازدواج کرده. همینطور یکی از دوستام

نترس قوی باش. خدا میگه از تو حرکت از من برکت.

حتما به وقتت برکت میده تا هم به درست و هم به زندگیت برسی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

تا حد زیادی درست گفتی، چون هنوز حق وحقوق زنها به راحتی داده نمیشه و به خاطر همین سالهاست زن ها در ستیزند تا حقشون را بگیرند.

یک درصدی هم خب راضی هستند ،یا خوش شانس بودند وپشتوانه های خوبی داشتند، یا شخصیت شون اینجوری ایجاب میکرده که راحت بتونند مشکلات را حلاجی وحل کنند

زندگی مشترک مثل یک حساب بانکی مشترک هست. هر دو باید حساب رو پر کنند و برداشت هم نباید بیشتر از واری ...

عزیزم بهتون برنخوره احیانا سو تفاهم نشه

من گفتم قبل اینکه ب جایی برسم درسم تموم بشه و...

وگرنه شاید روزی بعد سی سالگی که مطبم رو در جایی ک دوست دارم زدم خونه خریدم ماشین خریدم با آدم مثل خودم نه از سر نیاز مالی و ...بلکه بالاخره نیاز فطری انسان ازدواج کنم

کار خوبی میکنی که ازدواج نمیکنی هیچ اعتمادی به مردا نیست شاید دوسال بعد گفت درس نخون یا نمیدونم کار ...

تازه وقتی شاغل باشی طرف دست به سیاه و سفید نمیزنه که میاد میشینه روی مبل لم میده بعد شما باید از سر کار بیای خسته و کوفته غذا درست کنی و خونه رو تمیز کنی