2777
2789
عنوان

تصور من از زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 168 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تفکرات عجیبی. شما مردهای دور و برتون این شکلی هستن؟! مثلا الان پدر، برادر، داماد، دایی، عمو ...

نه اینطوری نیستن همشون ولی من تصورم اینطوریه از زندگی متاهلی 

ینی اینکه میگن آخ تو بغلش گرم میشی و حس امنیت میده بهت و بغلت می‌کنه و فلان انگار فقط برای اولاشه

ولی در نهایت همینی هست ک گفتم

اطرافیانم هم زندگی شون اش دهن سوزی نبوده   

ن اتفاقا من بچه خیلی دوست دارم منظورم اینه اگه به اون اهدافم نرسم تا سی سالگی ی مادر افسرده میشم

لازم نیست بین بچه و درس و کار یکی را انجام بدی

این همه ادم هم بچه دارن هم درس میخونن هم کار میکنن

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

بستگی به مردی که انتخاب میکنی داره من که 8 ساله ازدواج کردم هنوز عشق و عاشقی جریان داره شوهرمم این ش ...

دلم شوهر خواست اینجوری 

پایدار باشین

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

ما ۱۱ ساله دارم زندگی میکنیماصلا اینطوری نبوده. تو این ۱۱ سال دوتا بچه آوردیم. من درسم را ادامه دادم ...

احسنت .شما کارتون درسته

من وقتی هنوز دانشگاه نرفتم و ب جایی نرسیدم منظورم هست 

زندگی متاهلی تا حدودی همینه که گفتی.

اما درس بخون وموفق شو،اونوقت کیسای بهتری میان سراغت.

اما واسه دخترایی که خونه پدرشون واسشون سخت بوده،خانواده های سنتی،گیردادنای الکی،واجبار و....خونه شوهر یه سرو گردن بهتر از مجردیه

شما انگار حالت خوب نیست غذا درست کردن برای همسر و فرزند سخته یا واسه خودت که هر چی بیاد میخوری؟من لب ...

اولا که مراقب حرف زدنتون باشید ادبیات هر شخص نشون دهنده شخصیت و خانواده ای که داخلش بزرگ شده هست ثانیا اگر با دقت به مطالبی که عنوان کردم نگاه بندازید عرض کردم ازدواج پر از چالش هست بله اون بچه ای که شما از دید دردسر بهش نگاه می‌کنید از نظر من و همسرم عشق و شوق زندگی هست 

شما اینقدر ذهنتون مسموم هست که فکر مریضی بچه نیومده و ازدواج نکرده و مسئولیت هاش هستید در هر صورت خدمتتون عرض کردم اگر دنبال آرامش هستید ازدواج اینو براتون فراهم نخواهد کرد مجرد باشید و تنهایی لذت ببرید

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

خب شروع کن بروان شاالله یه ادم خوب بیاد تو زندگیت و با هم رشد کنید

میرم الان پشت کنکوریم دارم برای دندون پزشکی میخونم . 

انشالله .همچنین برا شما . ن تنها ازدواج که فک کنم متاهل باشید امیدوارم بهترین آدمها در همه زندگی در مسیر راهتون باشن

۹۹ درصد بعد ازدواج فرصتی برای تحصیل ندارند کار هم خیلی کم

والا همه‌ی زنای اطراف من که هم کار میکنن هم بچه دارن. بعضیا هم درس میخونن

خاله من معلمه دوتا بچه شیربه شیر داره شوهرشم وحشتناک مریضه تازه ادامه تحصیل هم داد!!!

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

کار خوبی میکنی که ازدواج نمیکنی هیچ اعتمادی به مردا نیست شاید دوسال بعد گفت درس نخون یا نمیدونم کار نکن 

درباره خیانتم که دیگه ماشالله مردای متاهل گل کاشتن یکی از یکی هرزه تر