2777
2789

ما با اینکه دو نفریم و کارمند نمی‌رسیم 

خیلی همه چی گرون شده 

ما تو شهر مرکبات زندگی می کنیم نارنگی که پارسال نهایت ۲۰ بود الان از ۸۰ شروع میشه 

قیمت کالاهای اساسی که نگم 

دلم میخواد ی کار کنم از این شرایط در ایم ولی نمی‌دونم چی 

امروز فهمیدم شوهرم مجبور شد به خاطر اینکه ی کار درمانی انجام بدیم نزول کنه دارم دیوانه میشم 

با اینکه از همه چیز می‌زنیم بازم مجبور شد نزول کنه 

اینم بگم که پول گذاشتیم وام بگیریم چند ماهه هنوز ندادن میگن وام بسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به سختی.‌ باورم نمیشه تا این حد بی پول شدیم

باورم نمیشه همین یکی دو سال پیش چیزایی میخوردیم که الان تو حسرتش موندیم

خدا نجات مون بده

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

کاش نزول نمیکردین🥺برکت اززندگی میبره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

کاش نزول نمیکردین🥺برکت اززندگی میبره

پول گذاشتیم چند ماه پیش موعد وام خیلی وقته رسیده ولی الان ۸ ماهه ندادن میگه سامانه بسته س 

مجبور شد شوهرم کار درمانی ضروری بود 

ب منم نگفت امروز فهمیدم 

پول گذاشتیم چند ماه پیش موعد وام خیلی وقته رسیده ولی الان ۸ ماهه ندادن میگه سامانه بسته س مجبور شد ش ...

ای خدا😔😔..من مادرم سرپرسته فک کن باحقوق۱۵تومن سرمیکنیم تازه مستاجریم خیلی خداروشکرکن گلی خیلیا هیچییی ندارن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه