2777
2789
عنوان

هزینه خوراکی های مدرسه بچهاتون چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 187 پست

یه چیزی بگم ‌

من متولد 74 هستم 

اون زمان که دوره ابتدایی توی روستا میرفتم مدرسه 

خدا شاهده 

هر زنگی تفریحی که داشتیم می‌رفتیم بوفه خوراکی مجانی می‌گرفتیم با چه کیفیتی 

یه زنگ سیب قرمز یا زرد به چه بزرگی و خوشمزگی 

یه زنگ به بسته صدگرمی بود نمیدونم فقط پسته 

یه زنگ شیر و کیک 

یه زنگ بسته نخودچی کشمش .

یادش بخیر .صدقه سری شاه و ملکه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره مگه چی میخوره. 

پسر من فقط هفته ای یکبار بهش پول میدم از بوفه مدرسه بخره اونم نهایتا ۳۰ تومن. 

بقیه روزا لقمه میزارم و میوه 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

والا دقیق نمیدونم ۳ تا لقمه کوچولو یکی نون پنیرو کره یکی با سبزی یکی با گردو با ی موز یا خیار براش میذارم.چقد خرجش سنگینخواهر زادت

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
یه پسر کلاس دهمی ویه اولی دارم،هرروز لفمه نون پنیر میبرن فقط چهارشنبه ها پول میدم خوراکی بخرن اونم ج ...

منم فقط چهارشنبه ها بهش پول میدم. اونم نهایتا ۳۰ تومن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
یه چیزی بگم ‌من متولد 74 هستم اون زمان که دوره ابتدایی توی روستا میرفتم مدرسه خدا شاهده هر زنگی تفری ...

متولد ۷۴ چه ربطی ب شاه و ملکه داره ؟

مام هم دوره شماییم 

یا شیر یود یا یه سیب کوچیک یاکیک و کلوچه کوچیک ک اونم همه با هم نمیدادن هر ماه مثلا یه مورد بود

عزیزم رابطه تون باهم خوبه؟با زبون خوش باهاش حرف بزن از در دوستی وارد شو از مضرات اونا بگو و اینکه پولاروید میتونید جمع کنید یچیز خوب باهاش بخرید ، مثلا روزی ۵۰ بد لقمه و کیک خونگی و یکم آجیل خوبه بنظرم قانعش کن فقط دختر تو این سن خیلی لجباز و یکدنده س

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
متولد ۷۴ چه ربطی ب شاه و ملکه داره مام هم دوره شماییم یا شیر یود یا یه سیب کوچیک یاکیک و کلوچه کوچیک ...

احتمالا ۴۷ منظورشونه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
فقط پونزده تومننننن خواهر یکم بیشتر بده این هیچی نیسبوفه مدرسه خواهرزادم ساندویچ سوسیس بندری ۵۵تومن ...

من خونه خودم فلافل درست میکنم بخورن .اصلا نمیدم ببرن که بوش به بچه دیگه ای برسه هوس کنه .پیتزا هرچی هوس کنن درست میکنم ولی فقط خونه بخورن .حتی شیر موز شیر کامائو .اصلا نمی‌ذارم ببرن مدرسه .همون پونزدع تومن هم خیلی وقتها برمیگرده خونه .چون لقمه و میوه و مغزیجات دارن .و کافیه براشون .دختر دومی من خیلی رکه هرچی بخواد میگه .یه روز گفت یه چیزی توی لقمه دوستم بود خیلی خوش بو بود ازش پرسیدم گفت ناگت مرغه.برام درست می‌کنی گفتم آره .حالا من درست کردم از دلش در اومد ولی به حال اون بچه ای که دلش خواست و نتونست بخوره به هر دلیلی