جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1606 عنوان شوهرم تو این زندگی بلایی سرم آورده که نمیدونم حق دارم یا نه 325 بازدید | 30 پست از زندگی خستم خیلی خسته، حتی نمیدونم مقصرم یا نه..... مامان یه آقا پسر گوگولی 1404/08/10 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panidaaaaaaa عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1973 نصف بیشتر خانما از فشاری از سمت مردهای زندگیشون و خانواده های شوهر روشونه افسردن و پر از زخمیکیش خودمحق داری مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1606 عزیزم خیلی خسته ای من یکی میفهمم الان حتی قدرت تشخیص اینکه حق دارم یا نه رو حتی ندارم، باورت میشه؟ مامان یه آقا پسر گوگولی
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3796 مگه چیشده ک نمیدونی حقته یا نه یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1606 نصف بیشتر خانما از فشاری از سمت مردهای زندگیشون و خانواده های شوهر روشونه افسردن و پر از زخمیکیش خود ... روانم رو بهم میریزه بعد آروم و ریلکس میگه تو رو ببرم دکتر، عصبی هستی بعد انگار حس ترحم داره میگه بیا بغلم، حالم بده حتی نمیدونم چی میخام مامان یه آقا پسر گوگولی
sonyachan عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1899 شاید چون بازیهای روانی میکنه نمیتونی تشخیص بدی حق با کیه
panidaaaaaaa عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1973 روانم رو بهم میریزه بعد آروم و ریلکس میگه تو رو ببرم دکتر، عصبی هستی بعد انگار حس ترحم داره میگه بیا ... بگو باشهو دوتایی برید مشاورمنتها یکوجلسه تنهایی قبلش برو و همه چیزو بگوجلسه دوم شوهرتو ببر از زبون مشاور بشنوه حقایقو کم کم نگرشش تغییر میکنه میفهمه ایراد از خودشه مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1606 مگه چیشده ک نمیدونی حقته یا نه حتی اینم نمیدونم، تنها چیزی که میدونم اینه که روحم رو مریض کرده تو اوج عصبانیت گفتم بدبختم کردی، اونم گفت میدونم بعدا چکار کنم بعد مثل یه آدم ترسیده التماس کردم که بگو چکار می کنی؟ مامان یه آقا پسر گوگولی
جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1606 شاید چون بازیهای روانی میکنه نمیتونی تشخیص بدی حق با کیه اره دقیقا باهاش دعوا می کنم بعد حتی نمیدونم حق با کیه عذاب وجدان می گیرم مامان یه آقا پسر گوگولی
جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1606 بگو باشهو دوتایی برید مشاورمنتها یکوجلسه تنهایی قبلش برو و همه چیزو بگوجلسه دوم شوهرتو ببر از زبون م ... دوست ندارم کنارم باشه حتی نمیدونم ازش متنفرم یا دوستش دارم خیلی آزارم میده کتک فیزیکی زودتر التیام پیدا می کنه مامان یه آقا پسر گوگولی
sonyachan عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1899 اره دقیقا باهاش دعوا می کنم بعد حتی نمیدونم حق با کیه عذاب وجدان می گیرم آقایون استاد این کار هستن بعدش جوری بیمحلی میکنن آدم به شک میفته