2777
2789
عنوان

هزینه خوراکی های مدرسه بچهاتون چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7314 بازدید | 200 پست
چه میخوره؟ یه پرس غذا؟

بخدااااا شاید باورت نشه

یه شیر کاکائو 

دو تا پچ‌پچ با کاکاعوی دوبرابر

یه بایکیت کاکاعویی

یه چیپس دلمزه

یه مغز تخمه

یع بطری اب معدنی از خونه نمیبره همش از بیرون میخره 

ورشکست کرده این دختر منو😭

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

من از اول به چیپسو پفک عادت ندادمشون.خیلی ببخشید کلا از اینکه اول صبح بری تو بقالی وایسی و خوراکی بخ ...

منم شوهرم جمعه ها میره خرید میکنه، ولی کلا ناراحتم بچه رو هله هوله،خور کرده و متاسفانه یه جو پُزی تو مدرسشون هست، که هی بچه ها خوراکیای خفن بیارن... خب اصلا برا معدشون خوب نیست، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400020153]من یه شیرین عسل،کیک و آبمیوه(یا شیر یا شیر کاکائو)یه مدل کیک دیگه،یه سیب یا موز میشن حدود ۷۰ تومن ا ...[/QUOTE

دوتا پچ پچ با کاکاعوی دوبرابر 

یه بایکیت کاکاعویی 

یه شیر کاکاعو

یه مغز تخمه 

یه چیپس دلمزه 

همیشه هم از بیرون اب معدنی میخره همیشهههههههه هر روزززز

ورشکستم کرده 

منم شوهرم جمعه ها میره خرید میکنه، ولی کلا ناراحتم بچه رو هله هوله،خور کرده و متاسفانه یه جو پُزی تو ...

بخداااااااا حققققق

ما قبلا دو تا لقمه نون پنیر گردو میبردیم مدرسه هشق و حال میمردم من اصلا موندم این بچه چقدرع زنگ تفریحاشون که اینهمه میخوره

خواهر زاده شما چند ساله هست ؟من برای ۱۰ سال ۱۰۰تا ۱۵۰ ت فقط مدرسه حالا خونه خوراکی بخرم متفاوت هست

کلاس پنجمه متاسفانه هیچ درکی از من نداره فقط به فکر خوردنه 

[QUOTE=400020153]من یه شیرین عسل،کیک و آبمیوه(یا شیر یا شیر کاکائو)یه مدل کیک دیگه،یه سیب یا موز میش ...

مشکل از بچه نیست مشکل از بزرگتره ،بزرگتر باید صبح به صبح حداقل قمقمه بچه رو بزاره کیفش و یه لقمه سالم براش درست کنه و بگه اینو حتما باید بخوری.

بد عادتش کردی

بنظرت باش چیکار کنم 

چیکارش کنم عادتش برع این همه خوراکی ببره صد واسه خود مدرسه میگیره که مطمئنم خرجش نمیکنه میزارع واس خودش بعد مدرسه ام منپ میبره مغازه

این خیلی خوب بود

من با امسال سه ساله کارم همینه.سالهای پیش کیک میخریدم از وقتی فهمیدم که چقدر مضره خودم درست میکنم توش مغز گردو و کشمش و پودر کاکائو هم میریزم.فقط از فروشگاه شیر کوچیک میخرم.