2777
2789
عنوان

هزینه خوراکی های مدرسه بچهاتون چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 200 پست
یه چیزی بگم ‌من متولد 74 هستم اون زمان که دوره ابتدایی توی روستا میرفتم مدرسه خدا شاهده هر زنگی تفری ...

جوووووونم؟؟؟؟!

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
یه چیزی بگم ‌من متولد 74 هستم اون زمان که دوره ابتدایی توی روستا میرفتم مدرسه خدا شاهده هر زنگی تفری ...

دقیقا کدوم شاه منظورته؟؟؟

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد ۷۴ چه ربطی ب شاه و ملکه داره ؟مام هم دوره شماییم یا شیر یود یا یه سیب کوچیک یاکیک و کلوچه کوچی ...

نه ما دقیقا هر زنگ می‌رفتیم می‌گرفتیم .گاهی اینقدر شیر زیاد میومد به هر دانش آموز یه بسته بزرگ میدادن من می‌بردم خونه مامانم ماست درست میکرد .

درسته .ولی همون چیزا ته مونده های دستورات ملکه بود که بعداً به مرور از دستور کار آموزش و پرورش در او ...

منم متولد ۷۳ توروستاهم درس خوندم جز شیر هیچی دبگه نمیدادن اخه😅

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

واله اهل لقمه نیست و نمیخوره یه ظرف کوچیک مغز میذارم با میوه یه وقتا تی تاپ برگشتنی هم با باباش بستنی انبه میخره یه وقتا کلا خیلی اهل خوردن نیست و کمبود وزن داره خوشبحال هر کی که بچش خوب غذا میخوره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

نفری ۴۰ ، چون ۳ نفریم زیاد میشد واسه همین رفتیم کارتونی کیک و کلوچه و ابمیوه گرفتیم همراه با اجیل و.. میبریم ، واقعا بهتره اینطوری

کیک تو مغازه ۲۰ زو دونه ای ۱۳ حساب میشه کارتونی

اونهایی که از خونه میذارم که حساب نیست فقط یه زنگ  از بیرون میگیرم اونم ۲۰ الی ۳۰ تومن 

یه زنگ لقمه

یه زنگ میوه

یه رنگ کیک خونگی 

یه زنگ تنقلات از بیرون یا بستنی از بوفه میگیره که ۲۰ الی ۳۰ هزینه اش میشه گاهی اوقات از خونه پفیلا یا لواشک یا دنت خونگی میبره 

با افتخار چادری ام

پارسال پسرای منم همین بودند اما امسال بیشتر لقمه و میوه میبرند

حساب منی همون لقمه و میوه ام تقریبا همون میشه از بس همه چی گرون شده ی سیب دونه ای 15 میشه یا موز دونه ای 40 لقمه ام همینطور