2777
2789
دمنوش یا تخم گشنیز خامببین قندتو میاره پایییییین حسابی

مرسییی

تخم گشنیز رو همینجوری خالی بخورم یعنی؟ یا باید بریزم توی غذا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلت😍🌸💚میگن کپسول سقز اصل عالیه من فردا میرم ببینم گیر میارم

برای درد مفراح نعنایی با نشاسته هم عالیه بگیر از عطاری سریع دردت آروم میشه و اینکه برو دکتر حتما در اولین فرصت چون باعث زخم مری و معده میشه 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

قربونت برم مرسی 🥰 من قواعد اولیه رو میدونستم در حد چیزایی که توی مدرسه گفتن، بعد از کنکور که وقتم آ ...

ببین، تو که تا اینجا اومدی و منابع اولیه رو جمع کردی، الان دیگه وقتشه بریم سراغ خفن‌ترین‌ها تا راحت نمره بالای ۹۰ رو بزنی. اینا چیزایی هستن که باید حسابی روشون وقت بذاری:

۱. لیسنینگ و اسپیکینگ (گوش دادن و حرف زدن)

تست‌های اصلی: اصل کاری همون تست‌های رسمی ETS (جلد ۳ و ۴) هستن. اینا رو باید بزنی تا بفهمی سؤالای جدید چه شکلی شدن.

اصل حرفه‌ای: واسه اینکه لیسنینگت از سطح خوب برسه به عالی، پادکست‌های سنگین‌تر مثل سخنرانی‌های MIT یا TED Talks رو گوش کن. تازه، برای اسپیکینگ هم قالب‌های NoteFull پیشرفته رو یاد بگیر تا تو ۴۵ ثانیه بتونی یه جواب ساختارمند پرت کنی بیرون.

۲. ریدینگ (درک مطلب)

سخت‌گیری کن: کتاب Cambridge TOEFL iBT Advanced Skills رو بگیر. این تو رو مجبور می‌کنه اون سؤالای ریز و پیچیده (مثل سؤالایی که دنبال “استنباط” یا “چیزی که نگفته” هستن) رو یاد بگیری.

عادت کردن: هر روز چند تا مقاله خفن از ساینتیفیک آمریکن بخون. این‌طوری مغزت به لحن علمی عادت می‌کنه.

۳. رایتینگ (نوشتن)

قالب‌های شیک: دیگه از قالب‌های ابتدایی فاصله بگیر. به جای اون، سعی کن از پلتفرم‌هایی مثل TestGlider استفاده کنی. این‌طوری یه متن می‌نویسی و سریعاً بهت میگه چقدر شبیه نمره اصلی ETS هستی. خیلی سریع ایرادای ساختاری رو می‌فهمی.

کالوکیشن: برای اینکه نوشتنت طبیعی به نظر بیاد، لیست ACL (Academic Collocations List) رو قورت بده؛ یعنی بفهم چه کلمه‌ای با چه کلمه‌ای کنار هم خوب وایمیسته.

۴. واژگان

لغات شاخ: Barron’s Essential Words خوبه، ولی حتماً باهاش ACL رو هم قاطی کن. هدف اینه که کلماتی رو یاد بگیری که توی متون آکادمیک واقعاً استفاده می‌شن.

وای طولانی شد 

منابع دیگه ای هم هستن من یکیشون رو گفتم 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

من باید قرص میخوردمولی قبول نکردم تو سن کم همچین قرصی بخورمنگران نباش۱۱۰ زیاد نیستبا یکم مراعات زود ...

چه خوب پس سبک زندگی رو درست کنیم تمومه

مرسی گل کلی از نگرانیم کم کردی🥲🤍 هی ترسیدم گفتم نکنه دیابت بگیرم این وسط

امیدوارم بهتربن‌ها برات رقم بخوره و همیشه سلامت باشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

پوست ترکیده خود را بهبود ببخشم. اعصابم خرد شد دیگه

سرم نیاسنامید بیتروی بزن دعام کن ۴۰۰ تومنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پوست ترکیده خود را بهبود ببخشم. اعصابم خرد شد دیگه

ازمایش تیرویید وکبد وتنبلی تخمدان هم بده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چه خوب پس سبک زندگی رو درست کنیم تمومهمرسی گل کلی از نگرانیم کم کردی🥲🤍 هی ترسیدم گفتم نکنه دیابت ب ...

ممنون از دعای قشنگت❤️

نترس دختر 

دیابت کجا بود

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐