2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالی عزیزم خالیپودرش قاطی دارعولی خود تخم گشنیز عالیه

وای نههه

آخه می‌دونی ، یه جا رفته بودم میزبان باهاش غذا درست کرده بود، بعد میگفت از دستش در رفته زیاد ریخته بود.

تو هر قاشق که می‌خوردی ده تا تخم گشنیز درشت هم بود باید خرچ خرچ می‌جویدی، اصلا از همون‌جا موجی شدم😂

بوی تخم گشنیز رو که می‌شنوم حالم بد میشه

ولی خب دیگه چاره‌ای نیست، اگه انقدر خوبه می‌خورم

مرسی❤️❤️❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تا عید یه دور قشنگ از روی کتاب های دهم و دوازدهم بزنم وبعدش شروع کنم یازدهمو بخونم🙂

از همگی التماس دعای فروان برای قبولیم تو دانشگاه و زیاد شدن پشکارم دارم ترو خدا برام دعا کنیدخیلی محتاجم به دعاهاتون 🥺

ببین، تو که تا اینجا اومدی و منابع اولیه رو جمع کردی، الان دیگه وقتشه بریم سراغ خفن‌ترین‌ها تا راحت ...

خیلی ممنونم 😍 

من گرامر و کالوکیشن این یوز، کمبریج و اسنشیال ورد رو دارم ولی بقیه رو نه و باید روی دو مهارت لیسنینگ و ریدینگم وقت بذارم چون لیسنینگ رو جا میمونم، ریدینگ هم تایم کم میارم. حتما از منابعت استفاده میکنم، واقعا مفید بودن 🙏🏻

وای نهههآخه می‌دونی ، یه جا رفته بودم میزبان باهاش غذا درست کرده بود، بعد میگفت از دستش در رفته زیاد ...

اولا تولنگه گم شده منی

که میگی بوشو می شنوم 

همه بع این حرفم میخندن 

دوما با عسل طبیعی شیرین کن اگه تونستی

معده‌م‌خوب شهاسید معده پدرمو درآورده 😞خدایا بشه من میدونم خوب میشم

چکار کنیم اسید معدمون خوب بشه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

خیلی ممنونم 😍 من گرامر و کالوکیشن این یوز، کمبریج و اسنشیال ورد رو دارم ولی بقیه رو نه و باید روی د ...

خیلی عالیه ادامه بده این چیزایی که گفتم برای بالای ۹۰ جواب هستش 

خواهش میکنم موفق باشی و انشالله به هدفت برسی 🌹 🌹 🌹 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

اولا تولنگه گم شده منیکه میگی بوشو می شنوم همه بع این حرفم میخندن دوما با عسل طبیعی شیرین کن اگه تون ...

عهه راجو😂😂 

خب پس ایول با عسل بهتره چون خالی خالی می‌میرم واقعا

حتی الان هم که بهش فکر کردم اوقم گرفت😖😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.