2777
2789

چقدر سریع گذشت….

واقعا تاپیکت برام شوکه کننده بود 

چهار پنج ماه دیگه عیده🤌🏼

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بميرم 

ميگم بچه ها ميشه به سوالم يكي جواب بده ببخشيد تو تايپكتون اين موضوع رو ميگم امروز نميتونم تايپك بذارم...

كيا تاحالا تو بچگي انگل داشتن علائمش چيه 

ببخشيد من فكر ميكنم انگل گرفتم چند مدت قبل از تو باغچه حياطمون سبزي نشسته خوردم...

ببخشيد شما تاحالا اطرافتون كسي بوده اينجوري شده باشه علائمش چيه؟ مثلا ممكنه كرم ها تا 30 سانت هم رشد كنن؟ توي گوگل زدم نوشته ميتونن تا يك متر هم رشد كنن كرم هاي روده اي 

استرس دارم الان عفونت هم گرفتم لگنم درد ميكنه هرچي قرص خوردم خوب نميشم يبوست خيلي شديد و نفخ هم دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱۰🥲 ناشتا

نترس

زود پایین میاد

یکم مراعات کنی

تو دو سه ماه زیر صد میشه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

قرص میخوری؟

متفورمین باید بخورم، چندتا داروخونه رفتم اون مدلشو نداشت واسه همین هنوز شروعش نکردم

تازه فهمیدم 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نترسزود پایین میادیکم مراعات کنی تو دو سه ماه زیر صد میشه

وای فدات بشم🥹😭💖 خداروشکر

آره الان خیلی بیشتر حواسم هست، کلا قند هم نمی‌خوردم قبلا ولی الان دیگه غذامو هم کمتر کردم، قبل غذا سرکه سیب می‌خورم و بعدشم بیست دقیقه قدم می‌زنم

راستش سر جنگ خیلی شدید استرسی شدم، شب تا صبح رو ویبره بودم از ترس، هیچ‌جوره آروم نمیگرفتم تو اون سروصدا شرایطش هم نبود که از تهران بریم

خیلی اذیت شدم

کلا همه بدنم سر همون به فنا رفت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دور از جونت ایشالله ک هر مشکلی داری حل بشه

انشالله 🥺

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

بشم ۶۰ کیلو الان ۷۰ ام آیلتس ۶.۵ یا ۷ بگیرم الان ۶+ ام نامزد کنم

ایشالله ب همشون میرسی 

ماشالله بهت واقعا پس زبانت عالیه 😍😍

ی سوال بپرسم شما از اول زبان و خودتون خوندید یا کلاس رفتید 

وای فدات بشم🥹😭💖 خداروشکرآره الان خیلی بیشتر حواسم هست، کلا قند هم نمی‌خوردم قبلا ولی الان دیگه غذ ...

واسه من خیلی بیشتر از تو بود😓😬الان زیر ۱۰۰ شده

از اول از همه

من زیاد بابتش استرس به خودم ندادم

روز سه کاسه سالاد میخوردم

قند مصنوعی و حذف کردم

سیب زمینی نمیخوردم

سرخ کردنیم حذف کردم

پیاده روی کردم و

رفتم سرکار اونجا زیاد تحرک داشتم

الان خوب شدم

مادرمم ۱۱۰ بود مثل تو

اون فقط نوشابه و سیب زمینی رو قطع کرد 

دوماه بعد زیر ۱۰۰ رسید قندخونش

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐