2777
2789
عنوان

بخاطر داییم با مامانم دعوام شد

149 بازدید | 17 پست

مامانم اینا از کربلا اومدن میخواست ب یکی از داییام میوه و شیرینی بفرسته من نذاشتم و دعوامون شد این داییم بخاطر ترس از زنش حتی نمیتونه جواب سلام ما رو بده و روزای بیماری مادرم یکبار نتونس ب مادرم سر بزنه و زنش بشدت حسود و بدذات هست حتی نمیذاره با خواهرش حرف بزنه بعد مامانم میگ ب اوناهم میوه و شیرینی بدم منم چون ب مادرم خیلی بی احترامی کرده هم خودش هم زنش نذاشتم چیزی بده  و مامانم هرچی از دهنش در اومد ب من گف بخاطر برادرش ک عید حتی قایمکی از ترس زنش ب ما عیدی میده،بنظرتون من مقصرم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رابطشون دخالت نکن 

خودت داداش داری 

من الان که فک میکنم داداشام هر چقدم بدی کنن در حقم بازم دوسشون دارم و عشقامن دست خودمون نیست ما خواهرا 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

تو رابطه خواهر برادری اونا دخالت نکن ، اون خودش حالش اینجوری خوبه دوست داره به خاطر برادرش از حق خودش بگذره و تحمل کنه اگه شما جایی رفتی یا جشن داشتی اونا رو دعوت نکن

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بله...شما میتونستی به حالت نصیحت بهش بگی اینکارو نکنه 

ولی حق تعیین تکلیف نداری 

خودش عقل داره میفهمه چیکار میکنه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اگر جای مامانت باشم ترجیح میدم بدون دخالت دیگران برای رابطم با برادرم تصمیم بگیرم

شاید برادرش قبلا یه لطفی در حقش کرده که هر کار بدی هم بکنه بازم از چشم مادرت نمیفته

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20251107-152701_eitaa_3vhv.jpg