2777
2789
عنوان

خانوماي ك ني ني پسر دارن لطفا بيان

186 بازدید | 27 پست

سلام

راستش من هميشه توي روياهام ي ني ني دختر داشتم و كلي ذوق ني ني دخترا ميكنم هميشه 

وقتي باردار شدم هم فك ميكردم ني ني حتما دختره

ولي پسر بود

اصلا ناراحت نشدم و ناشكري هم نكردم بابتش

ولي الان همش توي فكرم ميگم يعني پسر هم ميشه ذوقشو داشت..يا پسر بي احساسه

يا از الان همش فكرم ك چظوري باهاش رفتار كنم و مادر خوبي باشم واسش

ممنون ميشم توصيه اي داشته باشين بهم بگين

يا اگر از خاطراتتون با پسرتون

دوس دارم ديدم عوض بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولایی که اقدام کردم میگفتم دختر میخوام و رژیم گرفتم

بعد که طولانی شد گفتم خدایا هر چی صلاحه

و بالاخره بعد یه مدت طولانی حامله شدم

پسر هم بود بچه

خلاصه اولش فکر میکردم فقط دخترا شیرینن ولی الان میبینم اشتباه میکردم

خیلی هم مهربون و با احساس و با نمکن

مخصوصا وقتی تیپ اسپرت میزنن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

وای این چه حرفیه من نی نیم پسره، از صدتا دختر بیشتر نازداره، انقدر خوش خنده و مهربونه که خدا میدونه، به خوش خنده بودن معروفه از یکماهگی.

خیلی ناز و بانمکه با اینکه من 4تا خواهرزاده دختر داشتم وفکرمیکردم پسر بی نمکه ولی پسرم خییلی عشقه قربونش برم

ناشکری نکن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

مثلا الان توي فكرم اينه پسر نميتونه شيرين زبوني مثه دختر داشته باشع يا مثه دخترا ناز و ملوس باشن

نههههه اینقدر ناز دارن پسرای الان که نگو

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم بچه دختر دوس داشتم ولی از وقتی به دنیا اومده فقط بچمو دوس دادم دیگه برام مهم نیست که دختره یا پسر الان یه تار موشو با دنیا عوض نمیکنم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من اولایی که اقدام کردم میگفتم دختر میخوام و رژیم گرفتم بعد که طولانی شد گفتم خدایا هر چی صلاحه ...

من كلا عشق دختر بودم ولي الان گاهي بهش فك ميكنم ذوق ميكنم

ولي ميترسم كم بيارم تو بزرگ كردنش

من ی دختر دارم ی پسر همیشه فک میکردم اگه ی زمان بچم پسر باشه اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم الان عشقمههههههههه شیرین زبوننن

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
وای این چه حرفیه من نی نیم پسره، از صدتا دختر بیشتر نازداره، انقدر خوش خنده و مهربونه که خدا میدونه، ...

واقعا؟

از نظر ابراز احساسات چطوره؟بعد پرخاشگر نيسن؟