2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 87 پست

فک کنم فقط منم ک از نوید پور فرج بدم اومد 

بقیه بازیهاش خوبه ولی اینجا انگاری از عمد صداشو خیلی کلفت میکنه یا چشماشو خمار میکنه بزور 

خندم میگیره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا داستان سریال که خیلی کلیشه ای و تکراریه و محبوبیتش بخاطر همون رمانش و نوستالژی بودنشه

من فقط از جذابیت ظاهری نقش رحیم خوشم اومد😂 دیالوگارو خیلی بد میگن مخصوصا ترلان پروانه مثل ربات دیالوگ میگه

ولی درکل واسه وقت گذروندن خوبه

...

یوسف پیامبر شاهکاری بود که تو کشورهای زیادی دیده شد و هنوزم بعد بارها بازپخش خیلی ها میشینن ساعت 10 شب می بینن از ای فیلم 😁. 

این سریال و من ندیدم. ولی در کل بازی ترلان پروانه رو دوست ندارم و بنظرم تصنعی هست کلا. ندیدم تا حالا نقشی رو خوب دربیاره. برا همین بنظرم نبین. بعیده خوب باشه. 

آره اونکه چرت و پرت بود. فقط کارای رحیم رو توجیه میکرد. ولی من تا تهش خوندم که ببینم چی میخواد بگه

فقط قسمتی که رفته بود زنبازی، شب سراب نوشته بود می‌رفته کشتی سازی :))))واقعا مزخرف ماست مالی کرد

فک کنم فقط منم ک از نوید پور فرج بدم اومد بقیه بازیهاش خوبه ولی اینجا انگاری از عمد صداشو خیلی کلفت ...

میخواد لاتی باشه چون رحیم نجار یه مقدار لاتی بود، اونجا که گفت بنازم قلم نقاش طبیعتو من غش کردم😂صدبار دیدمش😂انگار به من گفت که اینقدر ذوق کردم😂الانم خنده رو لبامه و دارم تایپ میکنم😂

من بعد بامداد خمار ، رمان شب سراب رو خوندم که از زبان رحیم نوشته شده بود ، کل رمان بامداد خمار از چش ...

به دلیل اینکه شب سراب سرقت ادبی بوده و نویسنده اصلی ننوشتش، وگرنه که خیانت و دست بزن داشتن هیچ توجیهی نداره

میخواد لاتی باشه چون رحیم نجار یه مقدار لاتی بود، اونجا که گفت بنازم قلم نقاش طبیعتو من غش کردم😂صدب ...

😐چ قوه تخیل قوی داری 

من از خودش خوشم میاد نقش هم بهش میاد ولی خودش داره بد بازی میکنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
فقط قسمتی که رفته بود زنبازی، شب سراب نوشته بود می‌رفته کشتی سازی :))))واقعا مزخرف ماست مالی کرد

آره🤣🤣

خب رفتی بندر. پولت کو؟

چرا پول نیاوردی

یا وقتی میرفت مشروب میخورد، نوشته بود الکل ریختم توی دهنم و ریختم بیرون...

چرت و پرت

اونشب که پیش کوکب بود، نوشته بود رفتم پیش پسرخاله و پسرش ولی از دست محبوبه عصبی شدم گفتم ارت پیش کوکب بودم😕😕

کاربری دست دو نفره. 

نسبت به خاتون و شهرزاد خیلی ضعیف و خسته کننده هست

خواهشا شهرزادو مقایسه نکن من ۴بار دیدمش محشره