2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 87 پست
سریال بامداد خمار واقعا قشنگهطوری که پدر و مادر من که اصلا اهل سریال دیدن نیستن، هی میگن قسمت بعدی ن ...

پس یه قسمت رو میبینم ببینم چطوره 

من واقعیتش خودم بازی ترلان رو دوس ندارم ولی از تیپ و پوشش و قیافش خوشم میاد و همیشه تو لباس پوشیدن الگو میگرفتم ازش :)

مرسی که نظرت رو گفتی عزیزم متفاوت بود با بقیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که میگم بازیگر توانمندی هست و بهترین گزینه برای این نقش بوده.شاید شما به خاطر تن صداش اینطوری فکر ...

دقیقا تن صداش هنوز جا داره برای پخته شدن ولی حرکاتش خیلی خوبه. نمیدونم تاحالا کلاس فن بیانی که بقیه بازیگرا رفتن رو رفته یا نه، رحیم نجار که شاگرد امین تارخ بوده، اگه دقت کرده باشی تمام شاگردای امین تارخ خدابیامرز خیلی بازیگرای خوبی شدن

پس یه قسمت رو میبینم ببینم چطوره من واقعیتش خودم بازی ترلان رو دوس ندارم ولی از تیپ و پوشش و قیافش خ ...

با قسمت اول نمیتونی قضاوت کنی که خوبه یا نه. چون هر قسمت که پیش رفت قشنگ تر شد.

قسمت ۳ از دو قسمت قبلی قشنگ تر بود.

خواهش میکنم❤️😘 حتما ببین

من که خیلی منتظر این سریال بودم. چون دو تا رمان در مورد این ماجرا خوندم.

بامداد خمار و شب سراب

کاربری دست دو نفره. 

دقیقا تن صداش هنوز جا داره برای پخته شدن ولی حرکاتش خیلی خوبه. نمیدونم تاحالا کلاس فن بیانی که بقیه ...

آره خیلی بازیش خوبه.

چیه اسمش؟ یادم رفت

توی فیلم بی بدن فهمیدم چقدر خوبه

کاربری دست دو نفره. 

بچه ها میگم این رمانو فیلم بامداد خمار بر اساس واقعیته؟

نه براساس واقعیت نیست ولی یکی از دخترای قاجار میدونم اون زمان انقدر متفاوت بوده که حتی از دین هم برگشته مثلا ویولون میزده اون زمان و بعدها مهاجرت کرده برای تحصیل 

یعنی اون زمان هم بودن دختراییکه متفاوت بودن از بقیه 

با قسمت اول نمیتونی قضاوت کنی که خوبه یا نه. چون هر قسمت که پیش رفت قشنگ تر شد.قسمت ۳ از دو قسمت قبل ...

ببین من حتی شب سراب یه چند صفحشو خوندم حس کردم داره محبوبه رو خراب میکنه دیگه نخوندم :)))

میبینمش پس حتما ❤️

ببین من حتی شب سراب یه چند صفحشو خوندم حس کردم داره محبوبه رو خراب میکنه دیگه نخوندم :)))میبینمش پس ...

آره اونکه چرت و پرت بود. فقط کارای رحیم رو توجیه میکرد. ولی من تا تهش خوندم که ببینم چی میخواد بگه

کاربری دست دو نفره.