2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 87 پست
به دلیل اینکه شب سراب سرقت ادبی بوده و نویسنده اصلی ننوشتش، وگرنه که خیانت و دست بزن داشتن هیچ توجیه ...

ولی ظاهرا زمان خودش خیلی پرفروش شده بود.

چون مردم میخواستن ببینن رحیم چی گفته.

هرکی بامداد خمار رو خونده، شب سراب هم خونده

کاربری دست دو نفره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ولی نزهت واقعا خوب بازی میکنه تاحالا ندیدم نقشی رو بد بازی کنه بازیگرش

بازیگرش ۴۲ سالشه خیلی واسه این نقش پیره

و اینکه توی رمانش گفته بود سفید و چاق بوده 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
بازیگرش ۴۲ سالشه خیلی واسه این نقش پیرهو اینکه توی رمانش گفته بود سفید و چاق بوده

خب اگه اونجایی که نزهت نشسته رو تخت بهش دقت کنین اونم لاغر نیست تو پره، گلاره عباسی هم سفیده، مهم اینه که بتونه از پس نقشش بربیاد وگرنه که تصویر سازی هر کسی از نقشها با شخص دیگه فرق میکنه، نمیشه که به میل تک تکمون انتخاب کنن. 

بازیگرش ۴۲ سالشه خیلی واسه این نقش پیرهو اینکه توی رمانش گفته بود سفید و چاق بوده

به نظر من گلاره عباسی کمتر از سنش نشون میده، اصلا باورم نمیشه ۴۲سالش باشه، انگار از من کوچیکتره، چقدر ما پیر شدیم🤦🏻‍♀️

خب اگه اونجایی که نزهت نشسته رو تخت بهش دقت کنین اونم لاغر نیست تو پره، گلاره عباسی هم سفیده، مهم ای ...

دقیقا 

بنظرم تنها کسی بی کم و کاست نقشش بهش میومد همون بود 

من برا خواهرم خواستگار میاد همونجوری بهش میگم چیکار کنه خواهرم میگفت کپ خودته 😂😂😂بمن امرو نهی میکنی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خب اگه اونجایی که نزهت نشسته رو تخت بهش دقت کنین اونم لاغر نیست تو پره، گلاره عباسی هم سفیده، مهم ای ...

من فیلمو ندیدم دیدم نوشته گلاره عباسی 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

شاید با گریم خوب درومده

دقیقا بنظرم تنها کسی بی کم و کاست نقشش بهش میومد همون بود من برا خواهرم خواستگار میاد همونجوری بهش م ...

من تاحالا ندیدم از پس نقشی برنیاد، خیلی بازیگر خوبیه، دقیقا خیلی خوب خواهرشو راهنمایی میکرد😂

دقیقا بنظرم تنها کسی بی کم و کاست نقشش بهش میومد همون بود من برا خواهرم خواستگار میاد همونجوری بهش م ...

دیدی چقدر قشنگ ادای تلیت کردن رو درمیاوردن، خیلی خوبه لامصب، اونجایی که میگفت میخوان بوت کن😂

دیدی چقدر قشنگ ادای تلیت کردن رو درمیاوردن، خیلی خوبه لامصب، اونجایی که میگفت میخوان بوت کن😂

دقیقااااا خیلی عالی دقیقا همون ک تو ذهنم بود رفتارش هیکلش حرف زدنش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید