2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه جذاب و خاصم هستن عزیزم

عزیزم الان من همه دارم ولی اصلا واسم مهم نیست بیشتر طرز حرف زدن و عقل و شعور و پول مهمه برام و الویت داره ،تازه کسایی بودن قد متوسط داشتن ولی به خاطر پول از همه شیک تر و خوشگل تر بودن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
اره عزیزم قد کوتاه هم قشنگت بعضیا الان من خودم دوستم قدش ۱۵۵ عه واقعا قشنگ و جذابه اندامش هم عالی

اهوم منم هم قد بلند خوشگل دیدم هم قد کوتاه خوشگل به نظرم همون چهره و پوست و مو و صد البته تناسب اندام مهم تره

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اون زمان آره عزیزم ۵۶ ۷ کیلو بودم الآنم ۷۲ هستم بازم ضایه‌ست آرزو دارم کفش پاشنه بلند بپوشم چون کفشا ...

بخدا هرکی بهت میگه داره حسودی میکنه به قرآن حسودی میکنه 

من قدم چهارسال پیش ۱۶۳ بود عمه ام همیشه بهم‌میگفت دراز از این حرفا میزدن من ناراحت میشدم اونموقع ۱۵ سالم بود خب نمیفهمیدم الان دختر خودش از من بلندتره کلا ۱۴ سالشه قدش ۱۷۵ عه همش میگه ماشالا ببین چ قدی داره 

خب ببین چقدر حسودن اونموقع حالیم‌ نمیشد دارن حسودی میکنن 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم