2777
2789
توی فامیل منظورمهدخترا همه ۱۷۰ به بالا هستند پسرامون ۱۸۵ به بالا تنها کوتاه فامیل منم لعنت به این ژن ...

کردی؟ پسراتون کدومشون 190و جذابه بزارش برامن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من قدم 197 هست ولی راضی نیستم اصلا

شما کم کم باید یه خانم 180 سانتیو داشته باشی

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

من هیچوقت راجب قدم از خودم تعریف نمیکنم ولی وقتی وارد یه جمع خود درگیری میشم اولین حرکتشون مسخره کرد ...

جاریم همش ب من میگه شوهرم گفته زن قد بلند ب درد کابینت پاک‌کردن میخوره 

یه بار تو جمع ب شوهرش گفتم .گفت کی من این حرفو زدم چرا از خودت حرف در میاری اتفاقا قد بلند یه اپشنه 😆

جاریم همش ب من میگه شوهرم گفته زن قد بلند ب درد کابینت پاک‌کردن میخوره یه بار تو جمع ب شوهرش گفتم .گ ...

کلا یسریا چشم دیدن همون قد بلندم ندارن😂بابا یه قده دیگه یکی دو سانت بالا و پایین این حرفارو نداره