2777
2789
عنوان

همه امتحانامو خراب کردم

122 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبید؟ 

بچه ها من تمام امتحاناتم و خراب کردم یعنی از اول مهر تا الان 

خراب که میگم خراباااا خیلیییی خراب این قدر خراب که بگم باورتون نمیشه منی که پارسال بیست شدم اما امسال یک نمره به زور میگیرم 

بهمون گفته بودن تو متوسطه دوم این طوری پیش میاد ولی نه تا این حد 

بخدا به جون خودم دو برابر پارسال میخونم حتی تست میزنم ولی امروز جواب دوتا از امتحان شیمی اومد یکیش یک و بیست و پنج از شیش شدم 

یکی دیگشو 7 و نیم از بیست 

زیستم و نگم که از 15 هفت و هفتاد و پنج شدم چیکار کنم یکی بهم راه حل بده 

نگید مشاور که مشاور گرفتم به اندازه ی تار موهای سر منو شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی رشتت تجربی سخته باید زیاد درس بخونی شاید مشکل از معلمات اگه نمیفهمی کلاس برو

آخه سر کلاس میفهمم تست میزنم دوباره میخونم

اوایل میگفتم مال زیاد خوندم خراب کردم یکمی کمتر خوندم بدتر شد 

نه متاسفانه به پنجاه تا اختلاف قبول نشدم

فدای سرت

چیزی ا دست ندادی

معلومه درست خوبه

خودت خوب بخون ان شاءالله موفق باشی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

اگه دهمی اولاش عادیه تا دی اوکی میشی 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.