2777
2789
همین متوسط هم بده

عزیزم خدا هرکس رو یجور آفریده نمیشه ک همه کوتاه باشن یا همه بلند  یا متوسط هرکس زیبایی خاص خودش داره 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهههههه دوست نداشته باش قد بلند عالیه عالیه من قدم ۱۷۰ عه واقعا لذت میبرم

این حرفا چیه مگه فقط قد بلند خوب و جذابه ؟ 

قد کوتاه جذاب فراوون دیدم دختر با قد ۱۵۰ ، ۱۵۶ و ۱۶۰ انقدر دیدم که خوشگلللل بودنا کلی خواستگار و عاشق دارن ولی به جاش یه دختر ۱۷۰ هم دیدم که خوشگل نبود و اصلا تو چشم نبود 

من خودم معمولیم کاملا ولی قد کوتاه خوشگل زیاد دیدم  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ولی جذابیت دخترای کوتاه پوست رنگ شکلاتی🥲🥲🥲>>>

خودم توپر و سفیدم

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

برو بابا دیونه بالا 160یعنی بلند برا دختر.. اگه مثل اینا که 55/58ان بودی چیکار میکردی؟

عزیزم اینجا دختر قدش زیر ۱۷۰ باشه 

کوتاه بحساب میارنش 

پاشنه بلندم نمیتونم بپوشم گودی شدید کمر دارم پدرم در میاد 

این حرفا چیه مگه فقط قد بلند خوب و جذابه ؟ قد کوتاه جذاب فراوون دیدم دختر با قد ۱۵۰ ، ۱۵۶ و ۱۶۰ انقد ...

اره عزیزم قد کوتاه هم قشنگت بعضیا الان من خودم دوستم قدش ۱۵۵ عه واقعا قشنگ و جذابه اندامش هم عالی 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

عزیزم لاغری ؟ اگه لاغری دراز دیده میشی ولی اگه تپل باشی یکم قشنگ میشه

اون زمان آره عزیزم ۵۶ ۷ کیلو بودم الآنم ۷۲ هستم بازم ضایه‌ست آرزو دارم کفش پاشنه بلند بپوشم چون کفشای پاشنه تخت به اون ظرافت نیست به هیچ وجه و همیشه دختر کتونی به پا هستم

اره بخدا من بخدا نمیخام از خودم تعریف کنم .از هر لحاظ ک بگی حرف ندارم ولی یک درصد شانس ندارم .عوضش ت ...

من هیچوقت راجب قدم از خودم تعریف نمیکنم ولی وقتی وارد یه جمع خود درگیری میشم اولین حرکتشون مسخره کردن قدمه یکی برگشته بود میگفت الان چون قدت بلنده فک کردی خیلی آدم خاصی هستی؟😶😂 گفتم عامو حالت خوبه؟