2777
2789

میان خونه خودشون کامل بسته بندی میکنن یه شرکت معتبر  درست اصولی همه چیز بار میکنن میبرن خونه جدید طبق خونه قبلی می‌چینند میرن خونه رو قبلش تمیز باید بکنی برای اونم کارگر دارن نیرو زیاد دارن ده نفرن یک روز کامل همش طول میکشه بعد تحویلت میدن هشتادپنج  میگفت من حرف زدم گفت۸۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشتاد؟

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

هشتاد میلیون تومان؟؟ 

وای نه من همچینکاری با شرایط مالی الانم نمیکنم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
باربری کفت ۱۰ میبرم ولی اگه خودم بخوام بکنم یک هفته قشنگ طول میکشه

خب اگه وضعت خوبه چرا ندی.منم اگه پولدار بودم میدادم.ولی من دوماه پیش اسباب کشی کردم کلا با جمع کردن و شستنو پهن کردن تقریبا ۱۷ روز طول کشید