2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 535 پست

سلام خدمت عزیزان🌹

حتما برای همه ما پیش اومده که گاهی تصمیم گرفتیم یه سر و سامونی به عادتهامون بدیم 

عادتهای بد رو بزاریم کنار یا یه عادت خوب به دست بیاریم

مثلا غیبت و دروغ گفتن رو ترک کنیم

یا مثلا عادت کتابخوانی ،ورزش ،قرائت روزانه قرآن یا کنترل فضای مجازی رو به دست بیاریم

خیلیامون خیلی وقتها هم موفق پیش رفتیم اما از یه جایی به بعد کم آوردیم و نتونستیم ادامه بدیم

دلیلش اینه همونطور که یه عادت بد به مرور زمان و کم کم در ما ایجاد شده 

باید به مرور و آهسته هم از وجودمون خارج بشه

و همینطور یه عادت خوب هم زمان میبره تا به صورت ملکه دربیاد واسمون

اگه خودمونو توی فشار و سختی قرار بدیم خسته میشیم و نمیتونیم ادامه بدیم

سال پیش خیلی اتفاقی با یه دوره ای آشنا شدم به اسم دوره تغییر عادت و ترک گناه

توش شرکت کردم

و باید بگم بعدش زندگی من تقسیم شد به قبل از آشنایی با این دوره و بعد از آشنایی با این دوره

کم کم که توش پیش رفتم دیدم برای اعضای اون دوره هم همینطور بوده و به چه دستاوردهای عجیبی رسیدن همگی

توی این دوره خیلی اصولی و قدم به قدم آموزش داده میشه که برای ترک یک عادت ناپسند و یا کسب یک عادت خوب چطور باید پیش رفت

به شما یه برنامه کاملا اصولی و حرفه ای داده میشه و قدم به قدم همراهتونن و بهتون دقیق میگن چطور با لقمه های کوچیک و آهسته طوری پیش برین که خسته و دلزده نشین

و شما با قدمهای کوچیک و اصولی طی دراز مدت طوری که اصلا خسته نمیشین به خودتون میاین و میبینین چه جالب! 

فلان عادتو خیلی راحت در خودتون کم کردین و فلان عادت چقدر داره راحت واستون جا میفته!

این دوره اونقدر جامع و کامله که مطمئنا مشابهشو جاهای دیگه زیر چند میلیون تومن در اختیارتون نمیزارن

اما خبر خوب اینه که ؛

این دوره کاملا رایگانه!

سایت حوزه مجازی مهندس طلبه این دوره رو کاملا رایگان در اختیار مردم قرار داده تا همه بتونن ازش استفاده کنن

این دوره فوق العاده س دوستان

مثل یک نقشه گنجه برای تمام عمرتون

شما توی این دوره با یک نقشه جامع آشنا میشین و یاد میگیرین تا آخر عمرتون هر عادتی رو که خواستین به راحتی چطور به دست بیارین یا ترک کنین

یاد میگیرین چطور به عنوان یک پدر و مادر برای بچه هاتون عادتسازی کنید یا عادتهای بد رو ازشون دور کنید

این عنوان رو توی گوگل سرچ کنید،

سایت حوزه مجازی مهندس طلبه

به محض ورود به سایت بنر دوره تغییر عادت رو میبینید

خییلی راحت روش میزنید و بدون هیچ هزینه ای توش ثبت نام میکنید

ضمن اینکه باید بگم این سایت دوره های بسیار سطح بالا و با کیفیت و خوب دیگه ای هم داره که میتونید توی صفحه اصلی سایت ببینید

پیشنهاد میکنم خانومها دوره بهبود روابط با همسر رو هم حتما ببینن

ضمن اینکه من هیچ مبلغی بابت این تبلیغ دریافت نمیکنم

این دوره برای خودسازی اونقدر عالیه که واقعا حیفم اومد اینجا در موردش نگم

این آگاهی و رزق معنوی نوش جانتون🌹

التماس دعا

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
الهی آمین..همین الان از آرامگاه شیخ صدوق و رجبعلی خیاط برگشتم..چه حال و هوایی داره صبح های جمعه.. آد ...

سلام خوشا به سعادتتون لطفا هروقت رفتید منم یاد بیارید 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب پیش ینفر تاپیک زد ک برا امام زمان صلوات بفرستین من ۱۰۰ صلوات فرستادم ب خودش قسم همون شب خوابش ...

سلام خواهر 

خوش آمدین 

عزیز جان شما با همین صلوات 

ها ان شاءالله به زودی به استقبال امام تون

میرید ❤️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
فقط التماس دعا دارم به خدا بگو اذیتش نکن حاجتشو بده الآن یک سال و نیمه نماز نمیخونم بخاطر اینکه حاجت ...

ویانا جان همین رشته اتصالت رو با خدا نزار 

قطع بشه ،عزیزم ،قطع نماز گِره های کار زیاد میکنه 

و ترک عمدی باعثِ سقوط روح آدم میشه

یه طوری قلب و روح پژمرده میکنه

فدات شم خدا محتاج ما نیست

ما هستیم که هر لحظه محتاج حیات اوییم .

میدونی  آیه من یتق الله ...

معنیش چیه 

یعنی کسی که تقوا پیشه کنه ، خدا راه خروج باز میکنه ، نه این که واجبش رو‌ هم از دست بده 

لجبازی ما انگار با خودمون هست

و به خودمون بر میگرده ...

من امشب برات اخر سوره حشر میخونم 

و از خدا میخوام‌ بهترین خیر ها برات اتفاق بیفته🌱

عزیز هرگز خدا رو فراموش نکن 

که خدا هم انسان فراموش میکنه

نمازت فراموش نکن❤️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

طبق احادیثی که از امام صادق به دستمون زسیده و قطعا دقیق و صحیح هست، آلان آخرالزمانه. زمانی هست که ارتباط ...با هم جنس و حتی محارم حتی قانونی شده و فسادو فحشا و بلا دنیارو گرفته. زلزله و جنگ هرروزه

دیروز غزه کرانه باختری

امروز عربستان با امارات متحد شده و امارات حمله به سودان البته با حمایت امریکا و هرروزو وهرروز 

روزی نیست که خون بیگناهی ریخته نشه 

قطعا الان آخرالزمانه 

ماباید دعا کنیم تلاش کنیم که ظهور اقا سرسعتر برسه

نکنه آخرالزمان هم ۶۰۰ سال طول بکشه 😭😭😭

نمازمو حتماً شروع میکنماشک می ریزم خیلی ناراحتم😭😭

وقتی اومدی تو این تاپیک عزیزم یعنی دعوت ویژه شدی یعنی خدا و امام زمان (عج) دلشون خیلی برات تنگ شده و منتظرن برگردی. خود خدا اصلا تو حدیث قدسی گفته" اگه بنده هام بدونن چقدر مشتاق برگشتشون هستم از ذوق جونشون از تن بیرون میره"

ناامید نباش و فقط انجامش بده🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

@fx4536‍ 

@هوابدکاپلیه‍ 

@ونون17‍ 

@ghormesabziiiii‍ 

@جديدالورود‍ 

بفرمایید سرسفره پربرکت این جمعه🌺🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

@1tar‍ 

@zahraayat‍ 

خوش اومدین بفرمایید سرسفره پربرکت این جمعه

اگه اشتباه نکنم در یک حدیثی از خود حضرت بود که میگفتن "شیعیان ما حتی به اندازه آب خوردنی به یاد ما نیستن" 

روزی حتی اگه ۵ تا صلوات بفرستیم یا موقع آب خوردنی یاد حضرت باشیم دلشون رو شاد میکنیم.

بعضی موقع ها شیطون هی دم گوش ادم زمزمه میکنه بعدا بعدا حالا وقت هست.ولی خب بهتون بگم ادم هیچ وقت از پایان وقتش تو این دنیا خبر نداره. من چندشب پیش یه لحظه حس کردم دیگه تمومه همه چیز وقتی خواب بودم..همینقدر اتفاقی ولی خب خدا رحم کرد و بیشتر مهلتم داد...

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ.

خدایا گرفتاری بزرگ شد و پوشیده بر ملأ گشت و پرده کنار رفت و امید بریده گشت و زمین تنگ شد و خیرات آسمان دریغ شد و پشتیبان تویی و شکایت تنها به جانب تو است، در سختی و آسانی تنها بر تو اعتماد است،

اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ.

خدایا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانی که اطاعتشان را بر ما فرض نمودی و به این سبب مقامشان را به ما شناساندی، پس به حق ایشان به ما گشایش ده، گشایشی زود و نزدیک همچون چشم بر هم نهادن یا زودتر،

یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ.

ای محمّد و ای علی، ای علی و ای محمّد، مرا کفایت کنید که تنها شما کفایت کنندگان منید و یاری ام دهید که تنها شما یاری کنندگان من هستید،

یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

ای مولای ما ای صاحب زمان، فریادرس، فریادرس، فریادرس، مرا دریاب، مرا دریاب، مرا دریاب، اکنون، اکنون، اکنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب، ای مهربان ترین مهربانان به حق محمّد و خاندان پاک او

@فگار‍ 

@newr‍ 

@مونونوکه‍ 

@منجوک‍ 

@yq1456‍ 

خوش اومدید سرسفره پربرکت این جمعه🌺

لحظه‌های  منتظر، پر از کشمکشی شیرینه

گریه تو خلوت، برای دوری یار،

و لبخند در جمع، به امید ظهورش.

با این امید میخوابه که شاید در عالم رویا امامش رو ببینه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

@vhjtr468‍ 

سلام عزیزم خوش اومدی سر سفره پربرکت این جمعه🌺🌺

میدونستی اسلام هم اینا رو داره؟ با جزئیات بیشتر و فقط اتکا نکرده به یک کلمه و اون هم انسانیت...دلیل ...

بله‌ من موافقم که اگه هر چیزی رو با اصول بهمون آموزش،بدن رسیدن به هدف راح تر و مطلوب تر هست اما اگه شما کتاب توهم آگاهی رو خونده باشید متوجه میشید که خوب من با خوب شما و خوب یکی دیگه کاملا متفاوت هست و هر کسی درک متفاوتی از هر موضوع و حرفی داره و همین متفاوت بودن نشون میده که راه تعالی هر کسی متفاوت هست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن