2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 535 پست
چقدر خوب که با یه ادم فرهیخته و دانش اموخته هم صحبتم🥰 در مورد قرآن و امامان چقدر تحقیق کردید؟

قران رو خیلی دوست دارم حتی برای دیدن قرآن هزارساله تا مریوان رفتم که از نزدیک ببینمش اما من قرآن رو بیشتر فارسی میخونم چون میخوام بفهمم چی میخونم

در مورد امام ها هم کتاب های زیادی خوندم اما خب همین تحقیق کردن باعث شد یه جاهایی کلا دیدگاهم نسبت به اسلام تغییر کنه چون یه سری حقایق برام روشن شد کلا لبه تیغ هستم تیغ باور و اعتقاد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

لحظه های یه منتظر ...خب درجه دارن..

از 313نفر شاید نباشیم و نتونیم مثل اونا دائم حضور فعال داشته باشیم تا جامعه رو اماده کنیم..

ولی خب شاید بتونیم رو خودمون کار کنیم.

کلمات بار دارن سعی کنیم یه جوری حرف نزنیم و رفتار نکنیم که کسی که ناآشناست با دین به دین خورده بگیره به خاطر رفتار ما.

شاید بتونیم شب با خستگی که داریم اولش یه سلام بدیم به حضرت بعد بریم بخوابیم..یا صبحا...یا قبل خواب دعای سلامتی و فرج بخونیم که ۲ دقیقه طول میکشه...

که خودمون رو سرسفره امام زمان بدونیم و بدونیم توفیقاتی که تو زندگی نصیبمون میشه اول به خاطر لطف خداست بعد دعای حضرت.. 

هرکسی به قدری که در توانش هست به یاد حضرت باشه ظهور خیلی زودتر اتفاق میفته ان شاءالله.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه های رسیدن به خدا فراوان و متفاوته خود خدا فرموده راهی به سوی من بجویید اما کامل ترین و سر راست ت ...

بله مثلا تائو بودا و...همه اونا خدا رو به شکل خاصی میبینن و همون اعتقاد و باور باعث میشه دیدگاه خاصی داشته باشن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

@vhjtr468‍ سلام عزیزم خوش اومدی سر سفره پربرکت این جمعه🌺🌺

سلام عزیزم خیلی ممنون.ان شاءالله حاجت روا شی💚

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

سلام عزیزم خیلی ممنون.ان شاءالله حاجت روا شی💚

خواهش میکنم عزیزم من که کاری نکردم خودتون دعوت شدید و قسمتتون بوده😊🌺🌺💚هم شما هم همه دوستان

خیلی ممنونم قشنگم همچنین🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

طبق احادیثی که از امام صادق به دستمون زسیده و قطعا دقیق و صحیح هست، آلان آخرالزمانه. زمانی هست که ار ...

اوضاع دنیا روز به روز وخیم تر میشه 

ان شاء الله بفهمیم که تنها نداشتمون امام زمان هست

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نمازمو حتماً شروع میکنماشک می ریزم خیلی ناراحتم😭😭

عزیزم 🥺💘

بدون اذن خدا برگی از درخت نمیفته 

بودنت اینجا اتفاقی نیست

الحمدالله 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگه اشتباه نکنم در یک حدیثی از خود حضرت بود که میگفتن "شیعیان ما حتی به اندازه آب خوردنی به یاد ما ن ...

عزیزم بخیر گذشته 

خداروشکر 

صدقه بده 

@zahraayat‍ 

سلام عزیزم تاپیک آقا امام زمان هست بیا شرکت کن دوست خوبم 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

لحظه‌های منتظر، پر از کشمکشی شیرینهگریه تو خلوت، برای دوری یار، و لبخند در جمع، به امید ظهورش.با ای ...

سلام عزیزم 

چقدر قشنگ گفتی 

ان شاء الله با ظهور ایشون رو ببینیم 💗

یا صاحب الزّمان مارو تحویل بگیر🥲

چرا❓️ به چه دلیل❓

تو چرا نمیگی❗️این ابلیس هست که در گوش من میگه:

امام زمان چرا باید تورو تحویل بگیره؟ داره بد بخت میشه من اومدم در خونه تو،هی تو گوشم میگه آخه آقا چرا باید تورو تحویل بگیره!

ابلیس و بزن تو دهنش،بگو آقا دوست داره یه کسایی و بی‌دلیل تحویل بگیره🥺آقا دوست داره یه کسایی و بدون لیاقت دستشونو بگیره،اول لیاقت بهشون بده بعد کم کم جذب شون کنه...تو برو کنار ابلیس ملعون تو از بس در گوش من زمزمه کردی 'دلیل' نزاشتی بیام😣 هی رفتم دنبال دلیل بگردم،بعدا بیام،بعدا بیام،بعدا بیام،عمرم تموم شد رفت💔

برم اول دور بزنم آدم بشم بعد بیام . این آقای ما دلیل نمیخواد برای تحویل گرفتن💚 تحویل که بگیره بعد خودش یه دلیلی جور میکنه میزاره کف قلب ما🙂

حالا به این دلیل بیا،این آقا مارو دوست داشته باشه بهونه اش و خودش جور میکنه😊

کسی که این کامنت و دیدی ساده ازش نگذر شاید آقا صاحب الزّمان داره صدات میکنه تا بی دلیل دستتو بگیره تا بی دلیل تو رو به خودش نزدیک کنه😍

توهم به این دلیل که این کامنت و دیدی به این دلیل که آقا داره صدات میزنه برو سمتش🤗

به خدا قسم تو برو سمتش محاله قبولت نکنه گناهکار ترین هم که باشی قبولت میکنه و کم کم پاکت میکنه فقط کافیه بریم سمتش فقط کافیه ازش کمک بخوایم دست رد به سینه کسی نمیزنه🥺 آقای ما خیلی مهربونه🥲

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

سلامخواهش میکنمچشم متن تاپیکمو اینجا هم میزارم

مرسی گلم 

خدا عمرت بده