2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 535 پست
حرف شمارو تا حدودی قبول دارم عزیزم همین ارتباط زیبای تو با خداوند به نوبه ی خودش بسیار زیباست و هر ا ...

منظورم این نیست که کلا بهشت و جهنمی وجود نداره عزیز دلم اتفاقا طبق قانون های فیزیک و ریاضی انرژی در جهان از بین نمیره صدای ما رفتار و کردار ما هم دارای انرژی هستن پس از بین نمیرن و جایی دوباره به ما برخواهند گشت و این دقیقا وعده قیامت هست جایی که دوباره با آنچه کرده ای رو به رو خواهی شد اما میگم منظور از بهشت این نیست که همه آدم ها رو جمع کنن تو یه باغ و بگن اینجا بهشته یا یه سری ها رو بگیرن بندازن تو آتیش بگن بسوز اینجا جهنمه 

ما در اون جهان روح هستیم و روح چون دو بعدی هست و جسم نداره عملا نیازی به خوردن و خوابیدن و حوری نداره پس اینکه میگن میوه های گوارا و ...نیست 

مثلا شما در این جهان باعث لبخند کودکی شدی و همون لبخند به جهان پیرامون انرژی منتقل کرده شما اونجا اون انرژی رو دریافت میکنی  و لذت میبری و این یعنی بهشت 

من در این جهان باعث گریه کسی شدم این گریه و ناراحتی به جهان انرژی منفی منتقل کرده و برای خنثی کردن اون انرژی منفی باید به همون میزان از انرژی های مثبتم رو از دست بدم و این یعنی جهنم  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چقدر گرمو دلنشین با امام خودتون صحبت کردین 😍

ممنونم🌹

اللهم عجل لولیک الفرج

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مادر خوبی هستین شک ندارم 🥰 الهی که تمامی مادران فرزندانشون رو با راه اسلام آشنا کنن و شیفته ا ...

ممنون عزیزم از امیدواری که میدی🥲

الهی آمین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

منظورم این نیست که کلا بهشت و جهنمی وجود نداره عزیز دلم اتفاقا طبق قانون های فیزیک و ریاضی انرژی در ...

ببین عزیزم خیلی ها بخاطر وجود علم بالا و دانشی که کسب میکنن تا حدی جلو میرن که نعوذو به الله ادعای خدایی هم میکنن... همین علمی که شما داری ازش صحبت میکنی نمیتونه خدا و شکلش و بهشتو جهنمش و هر چیزی که افرینش کرده و ما نمیتونیم ببینیمش رو به شما دانشش رو بده... پس علم همیشه دقیق نیست... بهشتو جهنم که باغ و اتش داره وجود داره عزیزم این انرژی و وجود دنیای موازی و دنیای دیگر و انرژی و این داستانا زائده ی ذهنی هستش که خودش رو گول زده... ما در قرآن از وجود بهشت با نهر های جاری و گفتگو با فرشتگان و... وعده حق داده شده و همچنین جهنمش با گدازه های سوزانش... من به نوبه خودم چند بار تجربه خارج شدن روح از جسم داشتم... که وارد برزخ شدم وارد بهشت شدم و خیلی چیزهایی دیدم که خارج از بحث اینجاست و ترجیح میدم اینجا درموردشون صحبت نکنم... من اصلا ادم خاصی نیستم من فقط بخاطر باورم و اعتقادم و لطف خداوند و پرورش صحیح مادرم و لقمه حلال کم پدرم تونستم مورد عنایت خداوند باشم که نیمه ریزی از اون دنیا رو ببینم... ترجیح میدم قرآن رو دوباره بخونید چون سوالات زیادی اونجا جواب داده میشه به شما... از خداوند میخوام که راه درست رو پیدا کنید انشالله و حقیقت محض وجودیت انسان 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ممنون عزیزم از امیدواری که میدی🥲الهی آمین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

فدات عزیزم قدر خودتو بدون🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یا صاحب الزمان ادرکنی💚یا صاحب الزمان اغثنی💚

فدات عزیزم قدر خودتو بدون🥰

بمونی برام عزیزم زنده باشی الهی ❤️😚

اینجا که اومدم با دوستانی مثل شما که آشنا شدم تازه فهمیدن چقد ضعف دارم چقد توی رویا بودم فکر میکردم خوبم🥲

ان شاءالله امام زمان عج الله دستمون رو بگیرن 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بمونی برام عزیزم زنده باشی الهی ❤️😚اینجا که اومدم با دوستانی مثل شما که آشنا شدم تازه فهمیدن چقد ضع ...

اصلا اینطوری فکر نکن که ضعف داری همه ما یکسانیم و یک هدف مشترک داریم و برتری نداریم یکی فقط اطلاعاتش بیشتره یکی مثل منم سوادشو نداره و دلیه 😅 وگرنه هدف مشترکه و چقدر خوشحالم که کنار شماهام... و وقتم صرف چنین مطالبی میشه و گفتگو با شما عزیزای دل آقامون دارم 🥰

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن 💚

اللهم عجل لولیک الفرج

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نه تنهایی مختص خداست بالاخره از جایی باید شروع بشه کسانی هستند تو مساجد و‌ ...به عنوان راویشمارتون ب ...

من یه دخترم. یه دختر که واقعا هیچی کم نداره. نه از قیافه نه تحصیلات نه اخلاق...

چرا باید برم خودمو کوچیک کنم شمارمو بدم تا برام شوهر پیدا کنن؟

پس خدا چی میشه؟

مگه نگفتن از خدا بخواید؟

من از خدا خواستم و نداد. چرا برم از بنده‌ی خدا بخوام؟

یعنی خدا واسه حضرت مریم بدون شوهر بچه درست کرد، واسه حضرت موسی دریا رو شکافت. واسه آهو کاری کرد که امام رضا ضامنش بشه اما نتونست جواب منو بده؟

نشد بین همکار و دوست و آشنا و دانشگاه و... یکی از من خوشش بیاد؟ یعنی انقدر نخواستنی بودم؟ 

خودم برم شمارمو بدم برام شوهر پیدا کنن هیچ ننگی از این بالاتر نیست.

دلم میشکنه این حرفا رو میشنوم

کاربری دست دو نفره. 

خب باید از جایی شروع بشه این آشنایی مجالس هیئت، پارکی، قوم و خویشی کسایی هستن که معرف هستن میتونی به ...

هعی...

چی بگم خواهر

من دیگه قبلا قیدشو زدم. از ته قلبم.

چون دیگه خسته شدم

ایشالا بقیه خوشبخت شن

کاربری دست دو نفره. 

من گفتم خدا و امام نیست؟😕😶😶

نه من کلی گفتم در مورد حرفهایی که به ما گفته بودن و تجربه خودم ... و در انتها منظور من به شما که گفتید امام زمان به خاسته شما پشیزی اهمیت ندادن و دلتون گرفته از امامتون دلم گرفت... چون اینطور نیست🥲 شما هر حاجتی داشته باشید و هر صحبتی کنید کنارتون هستن و در مورد حاجت روایی خداوند در قران میفرماید به کسی دیرتر و به کسی زودتر خواسته اجابت میکنیم اینها همه امتحانات الهی هست... و پاداش بزرگ و وعده بزرگ پاداش اخروی برای چه کسانیست؟ در قرآن میفرمایند پاداش بزرگ برای صابرین است. صبر داشته باشید شما این امتحان شماست

نه من کلی گفتم در مورد حرفهایی که به ما گفته بودن و تجربه خودم ... و در انتها منظور من به شما که گفت ...

خدا منو از هر نظر که بگی امتحان کرد

با فقر، با طرد شدن از سمت پدر توی سن خیلی کم. ۳.۴ سالگی، با طرد شدن از سمت کسی که دوستش داشتم. 

با مریضی مادر. مادر منم ناراحتی قلبی داره.

با تنهایی و...

دیگه چطوری میخواد امتحان کنه.

بابا خسته شدم دیگه

من اصلا یه عوضی ام. نمیخوام امتحان بشم

خیلی ناراحتم به خدا💔

کاربری دست دو نفره.