2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 538 پست
نه واقعا اینطور نیست ببین خود من با همچین تاپیک چند سال پیش واقعااا زندگیم زیرو رو شد وقتی با امام ...

واقعاااااا از صمیم قلب از همه ی دوستانی ک باعث شدن چند سال پیش من با این تاپیک آشنا بشم ممنونم از همشون

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
یاد امام رو تو دل ها انداختن چیز کمی نیست اینجا محفلی هست که درباره امام زمان حرف زده میشه یاد و ذکر ...

باور کن تاثیر نداره اگر هم تاثیری باشه ثانیه ای و گذراست که هیچ فایده ای نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفتون از این نوع تاپیکا چیه؟؟؟هر روز چند مدل از این تاپیکا زده میشه چند تا جمله ادبی و اظهار شرم و ...

مجنون را یکی صحرانورد

در میان بادیه بنشسته فرد

/ساخته بر ر یگ زانگشتان قلم

می زند حرفی به دست خود رقم

/گفت ای مجنون شیدا چیست این

می نویسی نامه بهر کیست این

/هر چه خواهی در سوادش رنج برد

باد صرصر خواهدش حالی سترد

/گفت شرح حسن لیلی می دهم

خاطر خود را تسلی می دهم

/می نویسم نامش اول وز قفا

می نگارم نامه مهر و وفا

/نیست جز نامی از او در دست من

زان بلندی یافت قدر پست من

/ناچشیده جرعه ای از جام او

عشق بازی می کنم با نام

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
دعای فرج یعنی همون دعای الهی عظم البلا؟

بله عزیزم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ما همه مون همینطور هستیم فکر میکنیم اونطور که باید نتونستیم منتظر واقعی باشیم ولی امید داریم همین مق ...

ان شاالله

قطعا لطف اونا بیشتر از وسع ماست

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

🌷دعـــــــــــای فـــــــــــرج 🌷

✨بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم✨

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜

🤲🏻دعــای ســـلامتی امــام زمــــان(عج)🤲🏻

⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜

⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

برای من داشته 

باور کن 

ادمی احتیاج داره به تذکر 

انسان از کلمه نسی یعنی فراموش کار گرفته شده 

این تاپیک هارو در راستای تذکر و یاد آوری حساب کن 😁

یادمه چند سال پیش به مادرم میگفتم 

الان هزار ساله میگن ظهور نزدیکه 

الانم میگن نزدیکه 

الان فهمیدم که ظهور اول تو دل ادم اتفاق میفته 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم من از وقتی فهمیدم اول حضرت سلام میدن بعد ما جواب سلام میدیمیا اول ایشون ما رو یاد میکنه ک باع ...

حرفاتون خیلی قشنگ بود 

فک کردن بهش هم حتی قشنگه وقتی آقا بیادمونه🌹💚

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

آرزو میکنم عاشق بشید 

که بی عشق حیات را ذره ای  ارزش نیست.

مرده متحرک میشود انسان 

اگر هم عقیده نیستید 

خوش آمدید.

اینجا محفلی برای دوستان همفکر هست.

و بحث مهدویت مطلق به اسلام 

و یک مذهب نیست

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
من که خیلی متوسل شدم و جوابی نگرفتم

خوب نباید نا امید شد 

و مردم رو تشویق به نا امیدی کرد !

بهترش برای شما در نظر گرفته شده 

صبر کنید 

خدا اجر کسی رو ضایع نمیکنه

این دنیا برای ماست که متاسفانه ارزش داره

در نزد خدا متاع قلیله

هم دادنش طبق مصلحت و هم منعش 

مقصد واقعی جای دیگه ای هست .

من گاهی بهشون سلام میدم و میگم لطفا هر جا هستید سلام این حقیر به صاحب آن خانه بدید یا به امام رضا همیشه میگم من شایسته آن نیستم اما ت لایق آنی...

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️